Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2024-06-27

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2024-06-27

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2024-06-27

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Kannettava DLP-proje

Kannettava DLP-proje

2024-06-27

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2024-06-27

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Kannettava langaton

Kannettava langaton

2024-06-27

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Business kannettavan

Business kannettavan

2024-06-27

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2024-06-27

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Mikä on interaktiivinen projektori? Mitä eroa on muista projektoreista?

2024-06-27

Mikä on interaktiivinen projektori? Mitä eroa on muista projektoreista?

Vuorovaikutteiset projektorit edustavat merkittävää edistystä projisointitekniikassa ja tarjoavat käyttäjille dynaamisen ja mukaansatempaavan kokemuksen. Toisin kuin perinteiset projektorit, jotka vain näyttävät sisältöä, interaktiivinen projektori antaa käyttäjille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa suoraan projisoidun kuvan kanssa reaaliajassa. Tämä vuorovaikutus voi sisältää sovellusten piirtämisen, kirjoittamisen ja ohjaamisen suoraan näytölle, mikä tekee niistä ihanteellisia koulutus- ja yhteistyöympäristöissä.

Mikä on interaktiivinen projektori? Mitä eroa on muista projektoreista?(pic1)

Interaktiivisten projektorien tärkeimmät ominaisuudet

Kosketusvuorovaikutus: Interaktiiviset projektorit käyttävät kosketustekniikkaa, jotta käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa projisoidun sisällön kanssa. Tätä voidaan helpottaa kynillä, sormilla tai muilla työkaluilla, mikä tekee kuvien kirjoittamisesta, piirtämisestä ja käsittelystä helppoa.

Monen käyttäjän ominaisuus: Monet interaktiiviset projektorit tukevat monikosketustoimintoja, jolloin useat käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa samanaikaisesti. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen luokkahuoneissa ja kokoushuoneissa, joissa yhteistyö on avainasemassa.

Tehostettu sitoutuminen: mahdollistamalla suoran vuorovaikutuksen sisällön kanssa, nämä projektorit tekevät esityksistä, oppituneista ja kokouksista kiinnostavampia ja osallistuvampia. Käyttäjät voivat merkitä dioja, ratkaista ongelmia yhteistyössä ja tutkia sisältöä käytännönläheisellä tavalla.

Mikä on interaktiivinen projektori? Mitä eroa on muista projektoreista?(pic2)

Erot perinteisistä projektoreista

Vuorovaikutus: Merkittävin ero on interaktiivisuus. Perinteiset projektorit näyttävät vain sisältöä, kun taas interaktiiviset projektorit antavat käyttäjille mahdollisuuden olla suoraan yhteydessä projisoituun kuvaan.

Ohjelmiston integrointi: Interaktiivisten projektorien mukana toimitetaan usein erikoisohjelmisto, joka parantaa niiden toimintoja. Tämä ohjelmisto voi sisältää opetustyökaluja, yhteistyöalustoja ja erilaisia interaktiiviseen käyttöön räätälöityjä sovelluksia.

Tarkkuus ja reagointikyky: Interaktiiviset projektorit on suunniteltu reagoimaan erittäin hyvin kosketustuloihin, mikä tarjoaa tarkan ohjauksen ja minimaalisen viiveen. Tämä tekee niistä sopivia tarkkuutta vaativiin tehtäviin, kuten yksityiskohtainen piirtäminen tai kirjoittaminen.

Monipuolisuus: Nämä projektorit voivat muuttaa minkä tahansa tasaisen pinnan interaktiiviseksi työtilaksi, mikä lisää niiden käyttöön monipuolisuutta. Ne eivät rajoitu vain heijastukseen; ne toimivat myös interaktiivisina tauluina, mikä yhdistää useita toimintoja yhteen laitteeseen.

Mikä on interaktiivinen projektori? Mitä eroa on muista projektoreista?(pic3)

Suositeltu tuote: HOTUS HT1500 Smart Touch Interaktiivinen projektori

Huippuluokan interaktiivista projektoria etsiville HOTUS HT1500 Smart Touch Interaktiivinen projektori erottuu poikkeuksellisena valintana. Tässä syy:

Ylivoimainen kosketusvuorovaikutus: HT1500 sisältää jopa kymmenen kosketuspisteen vuorovaikutusteknologiaa 1 mm:n erittäin tarkalla kosketuksella ja 6 MS:n kirjoitusviiveellä. Tämä takaa erinomaisen kosketuskirjoituskokemuksen ja tukee samanaikaista usean kirjoittamista yhteistoiminnassa.

Terveysystävällinen: Se eliminoi liitupölyyn liittyvät terveysriskit ja tarjoaa interaktiivisemman ja kiinnostavamman luokkahuoneympäristön perinteisiin projisointimenetelmiin verrattuna.

Vankka käyttöjärjestelmä: Puhtaalla Windows 10 -järjestelmällä varustettu HT1500 tukee lukuisia opetusohjelmistoja ja -resursseja, mikä vähentää opettajien valmistautumispainetta ja rikastuttaa oppilaiden oppimiskokemuksia. Se voi myös käyttää toimistosovelluksia, selaimia ja sosiaalisia ohjelmistoja, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun.

Edistynyt valolähde: Saksalaista Osram LED-valolähdettä hyödyntävä HT1500 tarjoaa 2000 ANSI lumenia ja 30 000 tunnin valonlähteen käyttöiän. Sen uusi häikäisemätön muotoilu vähentää valon heijastuksen häiriöitä ja tarjoaa todellisen visuaalisen kokemuksen silmiä rasittamatta.

Mikä on interaktiivinen projektori? Mitä eroa on muista projektoreista?(pic4)

Näkösuojaus: Projektori käyttää hajaheijastuskuvausta näön suojaamiseen, välttäen suoraa valoa ja tarjoaa välkkymättömän, luonnollisen katselukokemuksen.

Tehokas luokkahuoneen asennus: Neljän pisteen puolisuunnikkaan korjauksen, sivuprojisoinnin tuella ja 2 sekunnin automaattitarkennuksella HT1500 takaa selkeän ja neliömäisen kuvan sijainnista riippumatta.

Immersive Display: Projektorin näytön koko on säädettävissä välillä 50-150 tuumaa, yhteensopiva 4K HD -resoluution ja suuren väriskaalan kanssa, mikä luo mukaansatempaavan luokkahuonekokemuksen.

Laaja katselukulma: HT1500:n läpäisysuhde 08:1, laaja katselukulma 178 astetta ja korkea dynaaminen kontrastisuhde 5000:1 takaavat eloisat ja terävät kuvat mistä tahansa kulmasta.

Integroitu kamera ja mikrofoni: Sisäänrakennettu HD-laajakulmakamera ja digitaalinen mikrofoniryhmä tukevat pitkän matkan poimintaa, mikä helpottaa saumatonta vuorovaikutusta luokkahuoneessa.

Mikä on interaktiivinen projektori? Mitä eroa on muista projektoreista?(pic5)

Interaktiivinen HOTUS HT1500 Smart Touch -projektori on erinomainen työkalu nykyaikaisiin koulutus- ja yhteistyöympäristöihin, ja siinä yhdistyvät edistynyt kosketusvuorovaikutus erinomaiseen kuvanlaatuun ja monipuolisuuteen. Sen innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä erottuvan vaihtoehdon sitoutumisen ja tuottavuuden parantamiseen kaikissa olosuhteissa.