Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Kotiteatterin 4K-las

Kotiteatterin 4K-las

2024-06-22

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2024-06-22

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

HOTUS Training Finge

HOTUS Training Finge

2024-06-22

...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2024-06-22

...

Business kannettava

Business kannettava

2024-06-22

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Mini Business Projek

Mini Business Projek

2024-06-22

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

 Langaton Bluetooth-

Langaton Bluetooth-

2024-06-22

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Business kannettavan

Business kannettavan

2024-06-22

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Tietokoneprojektori 2 in 1 Windows-järjestelmän kannettava projektori Suositeltava

2024-06-22

Tietokoneprojektori 2 in 1 Windows-järjestelmän kannettava projektori Suositeltava

Elektroniikkatuotteet ovat kehittyneet kohti kannettavuutta ja monipuolisuutta, kannettavien ja monitoimilaitteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Yksi tällainen monien huomion saanut laite on tietokoneprojektori 2 in 1 -järjestelmä, jossa yhdistyvät kannettavan projektorin mukavuus ja tietokoneen toiminnallisuus. HOTUS H2 -kannettava projektori erottuu eri vaihtoehdoista ainutlaatuisena ja erittäin suositeltavana valintana.

Tietokoneprojektori 2 in 1 Windows-järjestelmän kannettava projektori Suositeltava(pic1)

Kannettava HOTUS H2 -projektori on vallankumouksellinen laite, joka todella ilmentää kaksi yhdessä -toiminnallisuuden konseptia. Se ei toimi vain kannettavana projektorina, vaan se toimii myös tietokoneena, joka toimii laajalti käytetyssä Windows-järjestelmässä. Tämä tekee siitä ainoan tuotteen markkinoilla, joka tarjoaa niin ainutlaatuisen yhdistelmän.

Kirjojen suunnittelusta inspiroitunut kannettava HOTUS H2 yritysprojektori on suunnilleen samankokoinen kuin tavallinen muistilehtiö tai kirja. Tämän kompaktin koon ansiosta se on helppo kuljettaa taskussa, joten se on todella kannettava laite, jonka voit ottaa mukaan minne tahansa ja milloin tahansa. Pienestä koostaan huolimatta HOTUS H2 painaa alle kaksi 350 ml:n Coke-pulloa yhteensä, mikä varmistaa, että se ei lisää matkatavaroitasi tai laukkujasi paljon.

HOTUS H2:n kannettavuutta parantaa entisestään sen tehokas 10 000 mAh litiumakku. Tämä akku pystyy tukemaan pitkiä käyttötunteja, olitpa sitten toimistossa, ulkona tai jopa kahvilassa. Lisäksi sitä voidaan käyttää myös mobiilivirtalähteenä muiden mobiililaitteiden lataamiseen, mikä lisää sen monipuolisuutta.

Tietokoneprojektori 2 in 1 Windows-järjestelmän kannettava projektori Suositeltava(pic2)

Otetaan nyt syvemmälle HOTUS H2 kannettavan projektorin erityisparametreihin. Tämä projektori on kooltaan 21 414 22,5 cm (noin puolet A4-paperin koosta) ja paino 735 grammaa, joten se on todella kevyt ja sopii kuljettamiseen käsilaukussa tai repussa. Pienestä koostaan huolimatta HOTUS H2 on suorituskykyinen.

Projektorin natiiviresoluutio on 1280*720P, ja se tukee 4K- ja 1080P-videotoistoa. Tämä varmistaa, että saat terävän ja selkeän visuaalisen kuvan, katsotpa elokuvaa, esität diaesityksen tai vain jaat valokuvia ystävien kanssa. Itse asiassa HOTUS H2:ta voidaan pitää näytöttömänä tietokoneena, koska se tukee täysin kaikkia ominaisuuksia, joita voit löytää perinteisestä tietokoneesta.

HOTUS H2:n projektorin koko vaihtelee 20 tuumasta 200 tuumaan, mikä antaa sinulle runsaasti joustavuutta koon säätämiseen tarpeidesi ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Projisointisuhde on 1,1:1 lyhyen tarkennustyypin kanssa. Paras näytön koko on 70-80 tuumaa ja optimaalinen projisointietäisyys on 1,7-2,3 metriä.

Tietokoneprojektori 2 in 1 Windows-järjestelmän kannettava projektori Suositeltava(pic3)

Kannettava HOTUS H2 projektori on todella ainutlaatuinen ja monipuolinen laite, joka yhdistää tietokoneen ja projektorin toiminnallisuuden yhdeksi käteväksi paketiksi. Sen kompakti koko, kevyt muotoilu ja tehokas akku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka tarvitsevat kannettavan ratkaisun projisointi- ja laskentatarpeisiinsa. Olitpa liike-elämän ammattilainen, opiskelija tai vain joku, joka nauttii elokuvien katselusta ja sisällön jakamisesta ystävien kanssa, HOTUS H2 täyttää odotuksesi ja ylittää ne.