Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Kotiteatterin 4K-las

Kotiteatterin 4K-las

2024-06-19

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

Ultra lyhyen matkan

Ultra lyhyen matkan

2024-06-19

China laser projector manufacturer developed ultra...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2024-06-19

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Business kannettava

Business kannettava

2024-06-19

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Mini Business Projek

Mini Business Projek

2024-06-19

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Kannettava langaton

Kannettava langaton

2024-06-19

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2024-06-19

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Oikeat tavat ja tekniikat kannettavan näytön käyttämiseen

2024-06-19

Oikeat tavat ja tekniikat kannettavan näytön käyttämiseen

Kannettavat näytöt ovat mullistaneet tapamme työskennellä, matkustaa ja viihdyttää. Niiden kevyt muotoilu ja monipuolisuus ovat tehneet niistä olennaisen lisävarusteen kaikille, jotka arvostavat liikkuvuutta ja tehokkuutta. Tässä on joitain oikeita tapoja ja tekniikoita käyttää kannettavaa näyttöä varmistaaksesi, että saat kaiken irti laitteestasi.

Oikeat tavat ja tekniikat kannettavan näytön käyttämiseen(pic1)

Laitteen yhdistäminen

Ensimmäinen askel kannettavan näytön käytössä on sen liittäminen laitteeseen. Useimmissa nykyaikaisissa kannettavissa näytöissä, kuten HOTUS:n PM156-1, on edistyksellinen Type-C -liitin, joka yhdistää videosignaalin siirron ja virtalähteen yhdeksi kaapeliksi. Tämä tekee asennusprosessista uskomattoman helpon. Liitä vain Type-C-kaapeli kannettavaan tietokoneeseen, tietokoneeseen tai jopa puhelimeesi (jos se tukee videolähtöä), ja olet valmis aloittamaan.

Työtilasi laajentaminen

Yksi kannettavan näytön tärkeimmistä eduista on kyky laajentaa työtilaasi. Olitpa tiesoturi tai kotitoimistotyöntekijä, ylimääräinen näyttö voi parantaa merkittävästi tuottavuuttasi. Käytä kannettavaa näyttöäsi asiakirjojen, laskentataulukoiden tai verkkosivustojen näyttämiseen samalla, kun pidät ensisijaisen näytön vapaana muita tehtäviä varten.

Nauti multimediasisällöstä

HOTUSin PM156-1 15,6 tuuman IPS-näytöllään ja 1920*1080p-resoluutiolla on täydellinen elokuvien katseluun, pelien pelaamiseen tai jopa suorien tapahtumien suoratoistoon. IPS-paneeli varmistaa eloisat värit ja laajat katselukulmat, kun taas 100 % sRGB-värivalikoima tarjoaa mukaansatempaavan katselukokemuksen.

Oikeat tavat ja tekniikat kannettavan näytön käyttämiseen(pic2)

Kannettava pelikokemus

Jos olet pelaaja, käytät kannettavaa näyttöäsi pelikonsolin tai kannettavan tietokoneen toissijaisena näyttönä. Ylimääräisen näytön kiinteistön avulla voit nähdä enemmän pelimaailmaa ja seurata tärkeitä tietoja, kuten inventaariota tai karttaa.

Kätevä Matkustaminen

PM156-1:n kaltaisen näytön kannettavuus on vertaansa vailla. Sen ohut ja luja runko on vain 5 mm paksu ja painaa vain 649 g, joten se mahtuu helposti mihin tahansa laukkuun. Työskenteletpä pitkällä lennolla, opiskeletpa kahvilassa tai pelaat pelejä tien päällä, kannettava näyttösi on matkakumppanisi.

HDR:n käyttö tehostettuun katseluun

Monet kannettavat näytöt, mukaan lukien PM156-1, tukevat HDR:ää (High Dynamic Range). Kun HDR on käytössä, kuvat näyttävät elävämmiltä ja värikkäämmiltä, ja niissä on erinomaiset yksityiskohdat sekä kirkkailla että tummilla alueilla. Tämä tarjoaa miellyttävämmän visuaalisen tasapainon ja varmistaa, että et menetä mitään kuvan hienouksia.

Oikeat tavat ja tekniikat kannettavan näytön käyttämiseen(pic3)

Kannettava näyttö on arvokas lisä kaikkiin liikkuvaan työ- tai viihdeasetuksiin. Noudattamalla näitä oikeita tapoja ja tekniikoita voit varmistaa, että saat kaiken irti laitteestasi ja nautit tuottavammasta, tehokkaammasta ja mukaansatempaavammasta kokemuksesta. Ja HOTUSin PM156-1:n avulla saat huippuluokan kannettavan näytön, joka täyttää kaikki tarpeesi