Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2024-06-19

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2024-06-19

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

HOTUS Training Finge

HOTUS Training Finge

2024-06-19

...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2024-06-19

...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2024-06-19

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Langaton pyörivä Blu

Langaton pyörivä Blu

2024-06-19

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2024-06-19

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Kannettava langaton

Kannettava langaton

2024-06-19

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Kuinka valita retkeilyprojektori?

2024-06-19

Kuinka valita retkeilyprojektori?

Suunnitteletpa sitten romanttista iltaa tähtien alla tai perheen elokuvailtaa erämaassa, ulkoreitin projektori voi tuoda retkeilykokemukseesi kokonaan uuden ulottuvuuden. Mutta koska markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja, miten voit valita oikean projektorin tarpeisiisi? Tässä on opas, joka auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Kuinka valita retkeilyprojektori?(pic1)

Siirrettävyys

Yksi tärkeimmistä huomioon otetuista tekijöistä on projektorin siirrettävyys. Kannat sen loppujen lopuksi leirintäalueellesi, joten sen on oltava kevyt ja helppo kuljettaa. Etsi projektoria, joka on kompakti ja mahtuu helposti reppuun tai kantolaukkuun. Esimerkiksi Hotus H2 on noin tavallisen muistilehtiön tai kirjan kokoinen, joten se on uskomattoman kannettava.

Akun kesto

Koska käytät projektoria ulkona, sinun on luotettava sen akun kestoon. Valitse projektori, jossa on pitkäkestoinen akku ja joka tarjoaa tuntikausia viihdettä ilman, että sitä tarvitsee ladata. Hotus H2:ssa on 10 000 mAh:n litiumakku, joka kestää jopa 120 minuuttia, joten se on loistava valinta ulkoilmaan.

Resoluutio ja kirkkaus

Projektorin resoluutio ja kirkkaus ovat myös tärkeitä huomioitavia tekijöitä. Korkeampi resoluutio tarjoaa selkeämmän ja yksityiskohtaisemman kuvan, kun taas kirkkaampi projektori pystyy näyttämään kuvia myös heikossa valaistuksessa. Hotus H2 tarjoaa tavallisen alkuperäisen resoluution 1280*720P ja tukee 4K- ja 1080P-videotoistoa, mikä takaa terävän ja eloisan katselukokemuksen.

Kuinka valita retkeilyprojektori?(pic2)

Projektion koko ja etäisyys

Mieti tarvitsemasi projektorin kokoa ja projektorin ja valkokankaan välistä etäisyyttä. Joillakin projektoreilla on lyhyempi heittosuhde, mikä tarkoittaa, että ne voivat heijastaa suuremman kuvan lyhyemmältä etäisyydeltä, kun taas toiset vaativat enemmän tilaa. Hotus H2 tarjoaa 20-200 tuuman projektionäytön, joten se on monipuolinen erilaisiin asetuksiin.

Lisäominaisuudet

Harkitse lisäominaisuuksia, jotka voivat parantaa ulkoleirin kokemusta. Esimerkiksi sisäänrakennetut kaiuttimet voivat tuottaa ääntä ilman, että tarvitsee liittää ulkoisia kaiuttimia. Hotus H2 on varustettu kahdella 2 watin upotetulla vedenpitävällä kaiuttimella, mikä tekee siitä täydellisen elokuvien katseluun tai musiikin kuunteluun ulkona.

Kuinka valita retkeilyprojektori?(pic3)

Oikean retkeilyprojektorin valitseminen voi vaikuttaa leirintäkokemukseesi. Etsi projektori, joka on kannettava, jolla on pitkä akunkesto, hyvä resoluutio ja kirkkaus ja jossa on tarvitsemasi projektiokoko ja -etäisyys. Hotus H2 on loistava vaihtoehto, joka sopii kaikkiin näihin ruutuihin ja parantaa varmasti seuraavaa ulkoseikkailuasi.