Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Ultra lyhyen matkan

Ultra lyhyen matkan

2024-06-14

China laser projector manufacturer developed ultra...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2024-06-14

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2024-06-14

...

Business kannettava

Business kannettava

2024-06-14

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Mini Business Projek

Mini Business Projek

2024-06-14

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Business kannettavan

Business kannettavan

2024-06-14

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2024-06-14

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Kannettava projektor

Kannettava projektor

2024-06-14

The smart projector B5, developed by China portabl...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Mitä etuja mini-PC:llä on siirrettävyyden lisäksi?

2024-06-14

Mitä etuja mini-PC:llä on siirrettävyyden lisäksi?

Viime vuosina mini-PC:stä on tullut jälleen kuuma aihe. Vaikka se ei voi korvata ammattitietokoneita, kuten huippuluokan itsenäisiä grafiikkatietokoneita ja palvelimia, se voi jo vastata useimpien käyttäjien tarpeisiin. Kannettaviin tietokoneisiin verrattuna siinä on pienempi runko ja se on helppo kuljettaa laukussa, vaikka tyttölaukku kulkee hyvin mukana. Joten voiko mini-PC todella korvata kannettavat tietokoneet? Mitä etuja sillä on siirrettävyyden lisäksi pöytätietokoneisiin/kannettaviin tietokoneisiin verrattuna?

Mitä etuja mini-PC:llä on siirrettävyyden lisäksi?(pic1)

1. Suorituskyky riittää

Heikosta rungosta johtuen mini-PC:n suorituskyky ei ole kovin vahva, mutta sen voidaan sanoa riittävän, varsinkin työssäkäyville ihmisille, päivittäisten toimistotarpeiden tyydyttäminen periaatteessa ei ole ongelma.Otetaan esimerkiksi HOTUS mini PC Xiaoyouxia , AMD Ryzen 5000H -sarjan pienitehoinen prosessori 5900HX/5800H/5600H, TDP45W, enintään 54 W, DDR4 3200 MHz, kaksi SO-DIMM*2 PCS:tä: enintään 64 Gt järjestelmämuistia ja SM.2-liitäntä, 128 Gt/5 Gt/25 SSD-koko, plus kiintolevy SATAInterfacex2, 2,5 tuumaa, 500GB/1T, 7200rpm. Kokoonpanoltaan se ei ole huonompi kuin jotkin huippuluokan kannettavat ja tietokoneet, ja se on täysin riittävä opiskeluun ja työhön.

Mitä etuja mini-PC:llä on siirrettävyyden lisäksi?(pic2)

2. Korkea skaalautuvuus

Tällä hetkellä monet ohuet ja kevyet kannettavat ovat luopuneet erilaisista ulkoisista laajennusliitännöistä saavuttaakseen paremman ulkonäön ja hienostuneen ulkoasun. Ainoat jäljellä olevat ovat latausportti ja USB-portti, mikä ei itse asiassa ole kätevä yritystoimistolle. Minitietokoneen laajennusliitäntä on erittäin rikas, mukaan lukien verkkoportti, virtaliitin, HDMI-portti, USB, Type-A, Type-C, kuulokeportti, DP-portti jne., joita voidaan verrata pöytätietokoneisiin. Huitou Mini PC Xiaoyouxian konfigurointiliittymä on melko rikas, ja siinä on täydelliset liitännät: MIC, USB3.0, Type-C, ääniliitin, DP, Type-C, RJ45-verkkoportti, DC, HDMI, USB3.0*4. Siksi kaupallisissa skenaarioissa Mini PC:n laajennettavuus on todellakin monipuolisempi.

Mitä etuja mini-PC:llä on siirrettävyyden lisäksi?(pic3)

3. Pieni ja hieno

Minitietokoneiden suurin myyntivaltti on, että ne ovat pieniä ja hienoja. Sen lisäksi, että ne ovat helppoja kuljettaa, ne eivät vie tilaa kotona. Jotkut merkkimallit ovat tehneet niistä yhtä paksuja kuin kirjat. HOTUS minitietokoneen Xiaoyouxia koko on: 202mm * 212mm * 65mm. Siksi, jos työpöytätila on suhteellisen pieni tai jos pyrit pöytäkoneen siisteyteen, minitietokoneet ovat tietysti hyvä valinta.


Nousevana tietokonetuotteena mini-PC on herättänyt yhä enemmän kuluttajien huomiota ja rakkautta viime vuosina. Se on kooltaan pieni, suorituskykyinen ja edullinen, joten se on monien ihmisten ensimmäinen valinta pöytätietokoneiden korvaamiseen.