HOTUS historia

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2022-02-23

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2022-02-23

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2022-02-23

...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2022-02-23

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2022-02-23

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Business kannettavan

Business kannettavan

2022-02-23

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2022-02-23

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

HOTUS historiay


HOTUS Technology perustettiin vuonna 2015 ja sijaitsee Shenzhenissä, Kiinassa. Se on sitoutunut Intel-prosessorialustaan, joka on varustettu Win10-käyttöjärjestelmällä, yhdistäen tehokkaasti tietokoneen ja projisoinnin yhdeksi, huippuluokan integroitujen projisointilaitteiden valmistajaksi. Tee projektorista älykkäämpi, pienempi ja tehokkaampi! Meillä on onni koota joukko ammattiinsinöörejä, joilla on alan kokemusta rakenteesta, laitteistoista, ohjelmistoista jne., joilla on lähes 20 kansallista teknologiapatenttia, yli 40 ohjelmiston tekijänoikeutta ja olemme luoneet hyvän yhteistyön Microsoftin, Intelin, TI:n ja monien muiden kanssa. yritykset.


Alkaen ideasta projisointi ja tietokone all-in-one, yli yhdeksän vuoden jälkeen sillä on runsas tuotevalikoima, kuten: älykäs kannettava projektori H2, joka parantaa tehokkaasti liikkuvien liikemiesten esitystarpeita; interaktiivinen sormenkosketustietokoneprojektio all-in-one HT1500, jota käytetään laajalti koulutusjärjestelmissä; 4K älykäs lasertelevisio HT2500 punaisella ja sinisellä kaksivärisellä laserlähteellä, todellinen elokuvateatteritasolle;


HOTUS-tuotteet ovat läpäisseet monet kansainväliset ja kotimaiset arvovaltaiset sertifikaatit, kuten FCC, CE, ROHS, CCC jne. Asiakkaamme tulevat monista maista ja alueilta, kuten Euroopasta ja Amerikasta. HOTUS Technology kannattaa "arvon luomista asiakkaille, tilaisuuksien luomista työntekijöille ja hyödyn luomista yhteiskunnalle" arvoa, ja on päättänyt tulla innovatiivisimmaksi ja sosiaalisesti arvokkaimmaksi "Kiinan älykkään tuotannon" korkean teknologian yritykseksi!


Tervetuloa HOTUSiin kokemaan erilaisia Smart Projection -tuotteita. Tarjoamme mielellämme OEM- ja ODM-palveluita sinulle. Todistetaan yhdessä Smart Projection -teollisuuden valoisaa tulevaisuutta!

  

● 2012-2014

Tutkimus ja suunnittelu

Kolmen vuoden tutkimus- ja kehitystyön jälkeen Hotus kehitti näytöttömän tietokoneprojektorin, joka on räätälöity huippuluokan liikkuville liikemiehille, yhdistää tietokoneen ja projektorin luovasti.

 

2015 ●

Ensimmäisen mallin massiivinen tuotanto

Ensimmäinen Windows 10 -järjestelmän kannettava DLP-projektori B5 -malli massiivisessa tuotannossa markkinoilla.

 
 

 

● 2016

Palkinnot

Voitti Projection Timesin vuotuisen innovaatiopalkinnon, NEWSUNin pysyvän komitean yksikön, Golden Peacock -palkinnon ja innovatiivisen yrityksen palkinnon.

 

2017 ●

Glories

Tunnustettu Shenzhen High-tech Enterprise, NEWSUN pysyvän komitean yksikkö.

 

 

 

● 2018

Uusi malli H2

Julkaise uusi hot-sale -malli H2 Windows 10 -järjestelmä kannettava DLP-projektori, sai CE ROHS FCC 3C -sertifikaatit jne.

 

2019 ●

Uusi malli HT1500

Julkaise upouusi interaktiivinen DLP-projektori HT1500, sormenkosketusinteraktiivinen projektori.

 

 


 

● 2020

Uusi malli HT2500

Julkaise huippuluokan kotiteatterisarja, ultralyhyen etäisyyden 4K-laserprojektori HT2500, punainen ja sininen kaksivärinen laserprojektori, nestejäähdytysjärjestelmä.