Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2024-07-01

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2024-07-01

...

Mini Business Projek

Mini Business Projek

2024-07-01

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Langaton pyörivä Blu

Langaton pyörivä Blu

2024-07-01

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

 Langaton Bluetooth-

Langaton Bluetooth-

2024-07-01

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Business kannettavan

Business kannettavan

2024-07-01

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2024-07-01

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Mitkä ovat ultralyhyen etäisyyden projektorin edut? Huomioitavaa UST-projektorin valinnassa

2024-07-01

Mitkä ovat ultralyhyen etäisyyden projektorin edut? Huomioitavaa UST-projektorin valinnassa

Ultralyhyen etäisyyden (UST) projektoreilla on useita selkeitä etuja perinteisiin projektoreihin verrattuna, minkä vuoksi ne ovat yhä suositumpi valinta koti- ja kaupalliseen käyttöön. Täällä HOTUS-editori jakaa kanssasi ultralyhyiden projektorien edut ja valintanäkökohdat. Aloitetaan oppiminen siitä Xiaohuin kanssa.

Mitkä ovat ultralyhyen etäisyyden projektorin edut? Huomioitavaa UST-projektorin valinnassa(pic1)

Ultralyhyiden projektorien edut:

Tilatehokkuus: Erittäin lyhyen matkan projektorit voivat tuottaa suuria kuvia hyvin lyhyellä etäisyydellä, yleensä vain muutaman tuuman päässä projektiopinnasta. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse syvää huonetta tai pitkää projisointietäisyyttä nauttiaksesi suuren näytön kokemuksesta.

Vähentyneet varjot: Koska projektori on niin lähellä valkokangasta, se minimoi ihmisten kävelemisen projektorin ja valkokankaan välissä, mikä vähentää varjoja projektiossa.

Helppo asentaa: Ultralyhyen etäisyyden projektoreilla ei tarvita kattoasennusta tai monimutkaista asennusta. Ne voidaan yleensä sijoittaa suoraan TV-kaappiin tai matalalle hyllylle, mikä yksinkertaistaa asennusta.

Monipuolisuus: Nämä projektorit ovat kompakteja ja helposti sijoitettavia, ja ne sopivat erilaisiin ympäristöihin kotoa toimistoon ja luokkahuoneeseen.

Mitkä ovat ultralyhyen etäisyyden projektorin edut? Huomioitavaa UST-projektorin valinnassa(pic2)

Huomioitavaa erittäin lyhyen matkan projektorin valinnassa:

Kirkkautta koskevia näkökohtia: Kun valitset erittäin lyhyen valoetäisyyden projektorin, ota huomioon valoteho. Kirkkaat huoneet vaativat suuremman lumenin (noin 2500 ja enemmän) projektoreita selkeän kuvan varmistamiseksi. Pimeässä ympäristössä 1000-1200 lumenia voi riittää.

Melunhallinta: Jotkut projektorit voivat olla meluisia, etenkin kun tuuletin on päällä. Etsi malleja, joissa on hiljainen jäähdytysjärjestelmä (kuten nestejäähdytys) häiriötekijöiden minimoimiseksi käytön aikana.

Lämpötilan hallinta: Ylikuumeneminen on yleinen ongelma projektoreissa. Valitse malli tehokkaalla jäähdytystekniikalla estääksesi ylikuumenemisen ja varmistaaksesi pitkän aikavälin luotettavuuden.

Resoluutio: Kuten televisioissa, myös projektoreilla on eri resoluutiot. Parhaan katselukokemuksen saamiseksi valitse erittäin lyhyen matkan projektori, jonka resoluutio on vähintään 1080p Full HD tai 4K UHD.

Mitkä ovat ultralyhyen etäisyyden projektorin edut? Huomioitavaa UST-projektorin valinnassa(pic3)

Erittäin lyhyen matkan projektorisuositus: HOTUS HT2500 4K kotiteatteriprojektori

HOTUS HT2500 ultralyhyen etäisyyden projektori erottuu edistyneillä ominaisuuksilla ja suorituskyvyllä. 4K (3840x2160) resoluutiolla se tarjoaa upean kuvanlaadun. Sen 3000 ANSI lumenin valo takaa kirkkaat ja selkeät kuvat myös hyvin valaistuissa ympäristöissä. ALDP 3.0 -projektiotekniikan ja kaksoislaserjärjestelmien käyttö tarjoaa laajan värivalikoiman, mikä johtaa eloisiin ja eläviin väreihin. Lisäksi HT2500:ssa on hiljainen nestejäähdytysjärjestelmä meluhäiriöiden ja ylikuumenemisen estämiseksi. Sen älykäs silmäsuojaustoiminto lisää turvallisuutta erityisesti lapsiperheille ja vanhuksille.

Mitkä ovat ultralyhyen etäisyyden projektorin edut? Huomioitavaa UST-projektorin valinnassa(pic4)

Ultralyhyen etäisyyden projektorit tarjoavat lukuisia etuja tilan säästämisestä varjojen vähentämiseen. Kun valitset erittäin lyhyen matkan projektoria, on otettava huomioon sellaiset tekijät kuin kirkkaus, melu, lämpötilan hallinta ja resoluutio. SmartProjectorin ultralyhyen etäisyyden projektori HT2500 täyttää kaikki nämä vaatimukset, joten se on ensimmäinen valinta mukaansatempaavaa katselukokemusta etsiville.