Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2023-08-07

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2023-08-07

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2023-08-07

...

Aktiiviset melua vai

Aktiiviset melua vai

2023-08-07

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Langaton pyörivä Blu

Langaton pyörivä Blu

2023-08-07

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Business kannettavan

Business kannettavan

2023-08-07

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2023-08-07

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2023-08-07

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Upea miniprojektori: Kannettavuus ja teho yhdistettynä

2023-08-07

LED-tekniikan kehityksen ansiosta miniprojektoreista on tullut suosittu valinta niille, jotka etsivät kannettavaa ja tehokasta tapaa nauttia korkealaatuisesta videosta missä tahansa. Vaikka miniprojektorit ovat kooltaan uskomattoman pieniä, ne voivat tuottaa resoluutioita ja kirkkaustasoja, jotka kilpailevat perinteisten kattoon asennettavien projektorien kanssa. Tämä kaikki johtuu LED-valolähteistä, jotka koostuvat monista pienistä valodiodeista, jotka voidaan järjestää mihin tahansa muotoon tai kokoon.

1.jpg

Tämän seurauksena miniprojektorit mahtuvat auton tavaratilaan tai käsimatkalaukkuun, ja niitä voidaan käyttää missä tahansa ja milloin tahansa tuomaan suuren näytön hauskaa kaikkiin tilaisuuksiin. H2-kannettava miniprojektori HOTUS-tekniikalla on yksi tällainen esimerkki. Se on Windows 10 -yhteensopiva projektori, joka painaa vain 715 g ja on kooltaan vain 30 cm x 25 cm x 20 cm, eli noin tavallisen kirjan kokoinen. H2 on akkukäyttöinen, ja siinä on 10 000 mAh akku, joka pystyy lataamaan käänteisen latauksen ja toimii kaksinkertaisena muiden laitteiden virtapankina.

2.png

HOTUS H2 -miniprojektori on varustettu tehokkaalla saksalaisen Osramin kehittämällä LED-valonlähteellä, joka voi tuottaa jopa 2000 lumenia kontrastisuhteella 5000:1. Sen tuottamat kuvat ovat kirkkaita, teräviä ja eloisia, ja niissä on täyteläiset ja yksityiskohtaiset värit, jotka voivat herättää arkipäiväisimmätkin esitykset eloon. H2:ta voidaan käyttää liike-elämään, viihteeseen, koulutukseen ja muuhun, joten se on täydellinen ihmisille, jotka ovat aina liikkeellä.


H2-miniprojektori on täydellinen laite ihmisille, jotka haluavat päästä eroon perinteisistä kannettavien tietokoneiden ja projektorien asetuksista ja muuttaa tapaa, jolla he katselevat ja ovat vuorovaikutuksessa mediansa kanssa. Se on laite, joka ylittää tavanomaiset rajat ja antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia täysin vapaudesta ja joustavuudesta, jonka vain kannettava projektori voi tuoda.

投影键盘鼠标一体图.jpg

Yhteenvetona voidaan todeta, että kannettava HOTUS H2 -miniprojektori on hämmästyttävä laite, joka yhdistää siirrettävyyden ja tehon kompaktissa ja kevyessä paketissa. Sen LED-valolähdeteknologia ja korkea resoluutio tekevät siitä täydellisen käytettäväksi erilaisissa tilanteissa, aina yritysesityksistä elokuvailtoihin ystävien kanssa. Jos etsit parasta miniprojektoria, joka sopii tarpeisiisi, H2 on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.