Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2023-08-17

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

HOTUS Training Finge

HOTUS Training Finge

2023-08-17

...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2023-08-17

...

Business kannettava

Business kannettava

2023-08-17

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2023-08-17

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

 Langaton Bluetooth-

Langaton Bluetooth-

2023-08-17

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Kannettava projektor

Kannettava projektor

2023-08-17

The smart projector B5, developed by China portabl...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Älykkyyttä ja tehokkuutta tapahtuu

2023-08-17

Kuten kirjaa, pidä sitä toisessa kädessä ja kävele pois


Perinteisten projektorien koosta ja painosta tulee epäilemättä meille taakka. Se ei mahdu työlaukkuun, ja se vie tilaa suuressa repussa, joten sinun on kirjattava se sisään lentäessäsi. Tämä on päänsärky useimmille liikemiehille. Älä ajattele, että projektori on laite, joka on pysyvästi sijoitettu toimistoon, luokkahuoneeseen ja elokuvateattereihin, vaan sitä voi myös kuljettaa mukana!


Muistan edelleen, että kun Jobs otti alkuperäisen MacBook Airin ulos voimapaperikuoresta vuonna 2008, koko maailma järkyttyi! Erittäin ohut kannettava tietokone on sittemmin määritelty uudelleen.

HOTUSin H2 älykäs Windows all-in-one -tietokoneprojektori on pieni ja hienostunut, ja sillä on myös sama tarkoitus, mikä ratkaisee näppärästi vaikean kannettavuuden ongelman.


1.png


Se on projektori, se on myös tietokone


H2:n innovatiivinen keksintö saa projektorin muuttumaan "riippuvuudesta" "itsenäisyyteen", aivan kuten naiset uudella aikakaudella muuttuvat "riippuvuudesta muista" "itsenäisyyteen ja itsensä kehittämiseen". Olipa kyseessä opetusesittely tai toimistokokous, projektorin "tuki" on nyt korvaamaton. Älykkään liiketoiminnan aikakauden edessä, kuinka voit ylempänä yrittäjänä hillitä tehotonta ja hankalaa johdotusta?


Jos sinulla on luova tiimi, joka matkustaa ympäri maailmaa, mutta sinua vaivaa rajallinen toimistoympäristö eikä vakaa projektori, itse asiassa kevyt ja älykäs H2-projektori voi muuttaa toimistoympäristöäsi!


1.jpg


Erinomaisen demonäytön, yksinkertaisen esittelyn, tyylikkään rungon ulkonäön, ilmaisen langattoman näytön ja kätevän käytön ansiosta H2:n avulla jokainen työntekijä pääsee nopeasti alkuun ja pyrkiä olemaan työpaikan eliitti!