Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2023-07-24

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2023-07-24

...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2023-07-24

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Mini Business Projek

Mini Business Projek

2023-07-24

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Aktiiviset melua vai

Aktiiviset melua vai

2023-07-24

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

 Langaton Bluetooth-

Langaton Bluetooth-

2023-07-24

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Kannettava langaton

Kannettava langaton

2023-07-24

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Suosituksia edullisista miniprojektoreista

2023-07-24

Miniprojektoreista on tullut yhä suositumpia vuosien varrella kohtuuhintaistensa ansiosta. Nämä pienoislaitteet ovat suhteellisen halpoja verrattuna muihin projektoreihin, mutta niiden kohtuuhintaisuutta ei pidä sekoittaa huonompaan suorituskykyyn. Itse asiassa miniprojektoreissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä varsin houkuttelevia, ja käyttäjät voivat avata nämä ominaisuudet ajan myötä. Jos aiot sijoittaa miniprojektoriin, mutta et halua kuluttaa liikaa rahaa, suosittelen HUETOFHD:n H2-miniprojektoria. Muiden hintaluokkansa projektorien joukossa H2 toimii poikkeuksellisen hyvin, ja seuraava on yksityiskohtainen erittely sen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista.


Tekniset tiedot:

H2-projektori painaa noin 715 g ja on kooltaan 30 cm x 25 cm x 20 cm eli suunnilleen kirjan kokoinen. Siinä on sisäänrakennettu 10 000 mAh litiumakku, joka tukee käänteistä latausta (puhelimesi lataustoiminto).


1.png

Esitys:

H2-projektori on varustettu alan tunnetulla saksalaisella Osram LED-valolähteellä, joka tuottaa 2000 lumenia kirkkautta ja jonka kontrastisuhde on 5000:1. Sen väriyksityiskohdat ovat rikkaat ja eloisat, ja projektorissa on sisäänrakennettu automaattitarkennus ja puolisuunnikkaan korjausominaisuus. Näin ollen sitä voidaan soveltaa useisiin skenaarioihin helposti.


2.png

Brändi:

HOTUS on korkean teknologian yritys, joka osallistuu projektorien suunnitteluun, kehittämiseen, valmistukseen, myyntiin ja huoltoon. Yritys on toiminut alalla useita vuosia ja on kerännyt lukuisia teknisiä patentteja. Yhtiö on myös solminut kumppanuuksia Microsoftin, Intelin ja Texas Instrumentsin kanssa. Brändin tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia tuotteita, kuten mobiililiiketoimintasarjat, kosketusnäytölliset interaktiiviset koulutussarjat, videoneuvottelusarjat mm.


Yhteenvetona voidaan todeta, että H2-projektori on erinomainen sijoitus kaikille, jotka etsivät budjettiystävällistä miniprojektoria. Sen pieni ja kompakti koko yhdistettynä tehokkaisiin sisäisiin ominaisuuksiin tekevät siitä monipuolisen laitteen, jota voidaan käyttää useissa asetuksissa. Lisäksi brändin maine innovatiivisista ja laadukkaista tuotteista tekee projektorista luotettavan ja luotettavan laitteen, joka sopii erilaisiin sovelluksiin.


3.jpg

Kaiken kaikkiaan miniprojektorit tarjoavat ainutlaatuisen edun kannettavuuden ansiosta, mikä tekee niistä täydelliset ihmisille, jotka liikkuvat usein ja haluavat tuoda mukanaan kotiviihdejärjestelmän. Jos aiot investoida miniprojektoriin, aloita HUETOFHD:n H2:sta. Et tule katumaan sitä!