Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Ultra lyhyen matkan

Ultra lyhyen matkan

2023-07-17

China laser projector manufacturer developed ultra...

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2023-07-17

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Aktiiviset melua vai

Aktiiviset melua vai

2023-07-17

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2023-07-17

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

 Langaton Bluetooth-

Langaton Bluetooth-

2023-07-17

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2023-07-17

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2023-07-17

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Edullisten miniprojektoreiden suositukset

2023-07-17

Muihin projektoreihin verrattuna miniprojektorit tarjoavat paljon kustannustehokkuutta. On kuitenkin tärkeää huomata, että niiden suorituskykyä ei pidä aliarvioida. Miniprojektoreissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita käyttäjät voivat tutkia ja nauttia. Joten jos olet kiinnostunut miniprojektoreista, mutta sinulla on tiukka budjetti, sinun kannattaa harkita HOTUSin H2-miniprojektoria, jonka suorituskyky on hintaluokassaan vaikuttava. Tässä on joitain H2-miniprojektorin yksityiskohtaisia teknisiä tietoja:

7.jpg

Tekniset tiedot: H2:n paino on noin 715 g, mitat 30 cm * 25 cm * 20 cm - noin kirjan koko. H2:ssa on sisäänrakennettu 10 000 mAh litiumakku ja se tukee käänteistä latausta (virtapankkitoiminto).

9.jpg

Suorituskyky: H2 käyttää laajalti tunnettua Osram LED-valolähdettä Saksasta,

joka tuottaa vaikuttavan 2000 lumenin kirkkauden ja jonka kontrastisuhde on 5000:1. Projektori tuottaa täyteläisiä ja eloisia värejä, ja siinä on myös ominaisuuksia, kuten automaattitarkennus ja puolisuunnikkaan muotoinen korjaus, mikä tekee H2:sta sopivan erilaisiin käyttöskenaarioihin.

H2主图11.jpg

Tuotemerkki: HOTUS on korkean teknologian yritys, joka keskittyy projektorien suunnitteluun, kehittämiseen, valmistukseen, myyntiin ja huoltoon. Vuosien kokemuksella alalta yritys on onnistuneesti hankkinut kymmeniä teknisiä patentteja ja solminut kumppanuuksia tunnettujen yritysten, kuten Microsoftin, Intelin ja Texas Instrumentsin, kanssa. HOTUS tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita, kuten mobiiliyrityssarjoja, interaktiivisia koulutussarjoja, videoneuvottelusarjoja ja paljon muuta.


Lopuksi totean, että jos harkitset miniprojektoria ja olet budjetissa, HOTUSin H2-miniprojektori on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Sen vaikuttavat tekniset tiedot ja suorituskyky täyttävät varmasti tarpeesi. Projektoriin sijoittaminen on loistava tapa laajentaa katselukokemustasi suuremmassa tilassa, ja H2-miniprojektori on erinomainen valinta tähän tarkoitukseen.