Teollisuuden uutisia

Sertifikaatit

suositella

uutiset

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2023-04-21

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

HOTUS Training Finge

HOTUS Training Finge

2023-04-21

...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2023-04-21

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Business kannettava

Business kannettava

2023-04-21

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Aktiiviset melua vai

Aktiiviset melua vai

2023-04-21

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Kannettava langaton

Kannettava langaton

2023-04-21

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2023-04-21

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Hongkongin elektroniikkamessut 2023 (kevät)

2023-04-21

Teemana on "Smart Living. Connected World" -teemalla vuoden 2023 Hongkongin elektroniikkamessut (kevät) kokoaa yhteen yli 1600 näytteilleasettajaa 12 maasta ja alueelta. Näyttelyllä voidaan tehokkaasti tavoittaa asiakkaita ympäri maailmaa.

Hongkongin kaupan kehittämisneuvoston (HKTDC) järjestämät Hongkongin elektroniikkamessut ovat kasvaneet maailman suurimmiksi elektroniikkamessuiksi, jotka houkuttelevat näytteilleasettajia kaikkialta maailmasta. Esillä olevat elektroniikkatuotteet kattavat audiovisuaaliset tuotteet, multimediat, digitaalisen kuvantamisen, kodinkoneet, viestintälaitteet ja elektroniset tarvikkeet. Se on tunnustettu yhdeksi maailman suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista maailmanlaajuisista elektroniikkamessuista.

1.jpg

Vuoden 2023 Hongkongin elektroniikkamessut (kevät), jotka järjestettiin aikataulun mukaisesti 12.-15. huhtikuuta 2023 Hongkongin kokous- ja messukeskuksessa Wanchaissa ja joiden teemana oli [Smart Living, Connected World], houkuttelivat yli 1600 näytteilleasettajaa 12 maasta ja alueelta, ja messuille saapui tasaista kävijävirtaa.

2.jpg

Hongkongin elinvoimainen energia epidemian jälkeen on tehnyt tämän vuoden kevätmessuista viime vuosien kuumimmat. Maailman ensimmäisenä alan johtajana, joka yhdisti ikkunajärjestelmän ja projektorin yhdeksi, HOTUS Technology Company palasi vahvasti vuoden 2018 jälkeen ja kuljetti monia älykkäiden tuotteiden sarjoja näyttelyyn, jotka saivat paljon huomiota ystäviltä ympäri maailmaa.

3.png

4.png

5.png

HOTUS ei näyttänyt näyttelyssä vain projektorituotteita, vaan myös itse kehitettyjä älykkäitä Bluetooth-äänilasit, älykkäät huippuluokan langattomat äänijärjestelmät ja uudet kannettavat auton älykkäät pelastusjärjestelmät. Kaikki tuotteet saivat positiivisen tunnustuksen ja arvostuksen kävijöiltä. HOTUS sai näyttelyssä myös joitakin näytetilauksia.

6.jpg

Jos olet jättänyt tämän kevätnäyttelyn väliin jostain syystä, tervetuloa Hongkongin elektroniikkamessuille (syysversio) 13.-16. lokakuuta. Uskomme, että HOTUS:lla on enemmän korkean teknologian älykkäitä tuotteita käytettävissänne. Nähdään tuolloin!