Teollisuuden uutisia

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Ultra lyhyen matkan

Ultra lyhyen matkan

2024-06-11

China laser projector manufacturer developed ultra...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2024-06-11

...

Mini Business Projek

Mini Business Projek

2024-06-11

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Langaton pyörivä Blu

Langaton pyörivä Blu

2024-06-11

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2024-06-11

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Kannettava projektor

Kannettava projektor

2024-06-11

The smart projector B5, developed by China portabl...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2024-06-11

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

HOTUS-näyttelyt 27. Iranin kansainvälisessä ELECOMP-näyttelyssä

2024-06-11

HOTUS-näyttelyt 27. Iranin kansainvälisessä ELECOMP-näyttelyssä

Laajenna kansainvälistä näkökulmaa ja hanki käsitys markkinoiden mahdollisuuksista! HOTUS osallistuu 27. Iranin kansainväliseen ELECOMP Expo -näyttelyyn, joka pidetään International Eternal Exhibition Centerissä Teheranissa, Iranissa 29. päivänä tässä kuussa. Tämä on tärkeä showcase-tilaisuus yrityksellemme sekä erinomainen foorumi esitellä uusimpia teknologisia saavutuksia sekä vaihtaa ja tehdä yhteistyötä globaalien vertaisyritysten kanssa.

HOTUS-näyttelyt 27. Iranin kansainvälisessä ELECOMP-näyttelyssä(pic1)

Iranin kansainvälinen ELECOMP-näyttely tunnetaan Iranin elektroniikan, tietokoneiden ja sähköisen kaupankäynnin vertailukohtana, ja se houkuttelee joka vuosi maailmanlaajuisten huippuyritysten, valmistajien ja teknologiaeliittien kokoontumista. Yhtenä tämän alan suurimmista ja ammattimaisimmista messuista ELECOMP tarjoaa ihanteellisen alustan alan yrityksille esitelläkseen tuotteitaan, palveluitaan ja teknologiaansa.

HOTUS-näyttelyt 27. Iranin kansainvälisessä ELECOMP-näyttelyssä(pic2)

Tämä näyttely järjestetään upeasti 29.6.-2.7.2024 Teheranin kansainvälisessä ikuisessa messukeskuksessa. HOTUS Technology esittelee yleisölle uusimpia tuotteitamme ja teknologioitamme osastolla 817 Hallissa 28. HOTUS Technology esittelee tällä näyttelyllä lukuisia tuotteita, kuten miniprojektoreita, kannettavia näyttöjä, minitietokoneita, taitettavat näppäimistöt, langattomat hiiret, kannettavat monitoimiset puhallettavat pumput. , opasjärjestelmät, Bluetooth-kuulokkeet, älylasit ja elektroniset valmistuspalvelut (PCBA). Nämä tuotepalvelut eivät ainoastaan osoita HOTUS:n vahvuutta teknologiatutkimuksessa ja innovaatioissa, vaan ne vastaavat myös mukavuuden, älykkyyden ja laadukkaan elämänkokemuksen tavoittelua nykyaikaisessa elämässä.

HOTUS-näyttelyt 27. Iranin kansainvälisessä ELECOMP-näyttelyssä(pic3)

Näyttelyyrityksenä HOTUS hyödyntää täysimääräisesti ELECOMP-messualustaa käydäkseen syvällistä viestintää ja yhteistyötä vertaisten ja asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa, tutkia yhdessä alan kehitystrendejä, jakaa innovatiivisia konsepteja ja etsiä mahdollisuuksia win-win-yhteistyöhön.

HOTUS-näyttelyt 27. Iranin kansainvälisessä ELECOMP-näyttelyssä(pic4)

Tämä näyttely ei ole vain tärkeä toimenpide HOTUSille laajentaa aktiivisesti kansainvälisiä markkinoitaan, vaan myös tehokas käytäntö edistää innovaatiohenkeä ja edistää teknologista kehitystä. HOTUS Technology odottaa innolla tapaamistasi Iranin kansainvälisellä ELECOMP Expolla lähteäksemme tulevalle yhteistyön matkalle ja luodaksemme yhdessä parempaa huomista!