Teollisuuden uutisia

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2023-04-17

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Kotiteatterin 4K-las

Kotiteatterin 4K-las

2023-04-17

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

HOTUS Training Finge

HOTUS Training Finge

2023-04-17

...

Business kannettava

Business kannettava

2023-04-17

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Kannettava DLP-proje

Kannettava DLP-proje

2023-04-17

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2023-04-17

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Kannettava langaton

Kannettava langaton

2023-04-17

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2023-04-17

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

2023 11. Kiinan tietotekniikkamessut

2023-04-17

11. Kiinan sähköisen tiedon messut (CITE2023) avautuu Shenzhenin kokous- ja messukeskuksessa (Futian) 7.-9. huhtikuuta 2023. Tämän vuoden messut on päivitetty edellisistä, mikä tuo sinulle vilpittömän ja yllättävän kokemuksen tapahtumaan osallistumisesta.

11. Kiinan elektroniikkamessut avautuvat 7. huhtikuuta klo 9.00 Futianin kokous- ja messukeskuksessa Shenzhenissä, Kiinassa!

A.jpg

Tämän vuoden messujen teemana on "Innovation Leading, Synergistic Development", ja messuilla esitellään Kiinan elektroniikkateollisuuden viimeisimpiä kehitystuloksia ja suuntauksia 30 ammattimaisella näyttelyalueella seitsemässä paviljongissa, mukaan lukien CITE-teemapaviljonki, uusi näyttö- ja sovelluspaviljonki, elektronisen elämän ekologiapaviljonki ja peruselektroniikan paviljonki. 1+1+7+N" -toiminta, jossa järjestetään CITE:n avajaishuippukokous "1", uuden sukupolven tietotekniikkateollisuuden innovaatiotuotteiden valintatoimet "1", "7" 7" tapahtumaa keskeisillä asiantuntemuksen aloilla ja "N" rinnakkaisfoorumit.

B.jpg

BB.jpg

"CITE kutsui HOTUS Technologyn ja muutti halliin nro 1! Vastauksena CITE:n kutsuun "Huitou Technology" ei ainoastaan esitellyt uuden sukupolven älykästä interaktiivista projektiota, vaan myös lanseerasi uudet älykkäät Bluetooth-äänilasit näyttelyssä. Se oli hieno lisä näyttelyyn!

C.png

CC.jpg

CCC.jpg

Näyttelyn ensimmäisen päivän aamuna "Windows Smart Touch Interactive Projector HT1500" valittiin menestyksekkäästi näyttelyn innovatiivisten tuotteiden ehdokkaaksi, ja se voitti "11th China Electronic Information Expo Innovation Award" -innovaatiopalkinnon ja erottui tässä näyttelyssä!

D.jpg

Lisäksi näyttely sai myös paljon mediahuomiota ja kattavuutta kaikilta elämänaloilta, ja Huitou sai kutsuja eri tiedotusvälineiden ystäviltä moniin haastatteluihin. "Tianji.com", "Sina Weibo" ja "Bajia" haastattelivat Huitou Technologyn toimitusjohtajaa Wang Guoyunia. Huitou Technologyn toimitusjohtajaa Wang Guoyunia haastattelivat jopa "Tianji.com", "Sina Weibo" ja "Bajia" yksinoikeudella paikan päällä.

E.jpg

Näyttelyn aikana Huitou Technology sai paljon kiinnostusta ja rakkautta ystäviltä ympäri maailmaa, ja osastolla oli paljon ihmisiä. Sinun tukesi ansiosta Huitou Technologysta on tullut se, mikä se on tänään!

F.jpg

FF.jpg

"WIT jatkaa eteenpäin menemistä ja itsensä ylittämistä tullakseen Kiinan parhaaksi älykkäiden tuotantolaitteiden valmistajaksi.