Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Kotiteatterin 4K-las

Kotiteatterin 4K-las

2023-02-27

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2023-02-27

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

HOTUS Training Finge

HOTUS Training Finge

2023-02-27

...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2023-02-27

...

Mini Business Projek

Mini Business Projek

2023-02-27

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Kannettava DLP-proje

Kannettava DLP-proje

2023-02-27

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Aktiiviset melua vai

Aktiiviset melua vai

2023-02-27

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2023-02-27

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

HT1500 Interaktiivinen projektori, jossa on sulautettu Windows-järjestelmä kirjallisen sisällön tallentamiseksi.

2023-02-27

Monien kouluissa opettavien opettajien ja monien toimistossa työskentelevien kouluttajien on yleensä oltava vuorovaikutuksessa oppilaiden kanssa taululle kirjoittamalla. Tässä tapauksessa, millainen projektionäyttölaitteisto on kätevämpi opettajille parantaa luokkahuoneen opetuksen tehokkuutta ja edistää enemmän opiskelijoiden kiinnostusta kurssien oppimiseen ja osallistumiseen luokkahuoneisiin?

image.png

Tässä haluamme esitellä HOTUS Technologyn koulutukseen ja opetukseen tarkoitetun interaktiivisen HT1500-projektorin ja voimme ymmärtää, miten siitä tulee opettajien ja kouluttajien oikea käsi.

(1) Multi-touch-interaktiivinen järjestelmä

HOTUS HT1500 interaktiivisessa projektorissa on neljä linssiä laitteen etuosassa, jotka ovat optis-mekaaninen linssi, automaattitarkennuslinssi, interaktiivinen infrapunalinssi ja kameran linssi. Koneen takaosassa on kamera, joka tukee 360 asteen kiertoa. Samalla siinä on sisäänrakennettu 6 metrin digitaalinen mikrofonin poimintaryhmä, joka voi kuvata ja tallentaa koko luokan tai kokouksen edistymistä, mikä on erittäin kätevää opettajille kirjoittaa taululle luokassa. Oppilaille se on myös erittäin hyvä tapa tarkistaa itse tietämyksensä kohdat, koska he voivat vastata kysymyksiin joustavasti valkoisella seinällä tai näytöllä.

image.png

(2) Sisäänrakennettu sisällön tallennusjärjestelmä

Olennainen ero perinteiseen toiminnalliseen projektoriin verrattuna on se, että siinä on sisäänrakennettu Windows-järjestelmä. Siksi kutsumme sitä myös Windows-projektoriksi. Toiminnallisessa projektorissa ei ole järjestelmää, minkä ansiosta luentoja pitävät opettajat ja kouluttajat voivat aloittaa työskentelyn vain U-levyllä tai kiintolevyllä. Ja samalla taululle kirjoitetut muistiinpanot ja sisältö voidaan myös tallentaa milloin tahansa ja tallentaa HT1500-projektorin sisäänrakennettuun tallennusjärjestelmään. HT1500:n sisäänrakennettu vakiotallennusjärjestelmä sisältää 8G RAM + 512GB SSD ja 8G RAM + 1TB SSD. Käyttäjät voivat valita todellisten tarpeidensa mukaan. Jos perinteinen projektori kuitenkin haluaa esittää edellä kuvatulla tavalla, luokkahuoneessa tai kokoushuoneessa on valmisteltava etukäteen yksi projektori projisointia varten, yksi interaktiivinen valkotaulu kirjoittamista varten, yksi tietokone sisällön tallennusta varten ja yksi kaiutin äänen toistoa varten. 

image.png

(3) Dolby-äänitehosteet

Mitä tulee ääneen, HOTUS HT1500-kirjoitusprojektorin äänitehoste on vielä suositumpi käyttäjien keskuudessa, koska kehittäjät ovat debuganneet sen äänitehosteen T&K- ja suunnitteluvaiheessa. Kuunnellaan yhdessä.

Jos aiot ostaa projektorin kouluihin, luokkahuoneisiin, kokoushuoneisiin, neuvotteluhuoneisiin ja niin edelleen, voit testata HOTUS HT1500:n. HOTUS on ollut vahvasti mukana DLP-projektioteollisuudessa yli 8 vuotta, ja sillä on omat T & K-, suunnittelu-, tuotanto-, laadunvalvonta-, myynti- ja huoltotiimit. Asiakkaat tai ystävät, joilla on OEM / ODM-tarpeita, ovat tervetulleita kuulemaan +86-13825293291 tai sales003@hotusprojector.com.