Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Kotiteatterin 4K-las

Kotiteatterin 4K-las

2023-02-20

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2023-02-20

...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2023-02-20

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Älykäs taskuprojekto

Älykäs taskuprojekto

2023-02-20

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Kannettava langaton

Kannettava langaton

2023-02-20

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Business kannettavan

Business kannettavan

2023-02-20

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2023-02-20

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

DLP-projektori liiketoimintaan, opetukseen ja kotiteatteriin

2023-02-20

Projektoria hankittaessa näemme usein erilaisia projektoreita, kuten DLP-projektori ja LCD-projektori. Mikä merkitys niillä sitten on? Millaisille ihmisille ne sopivat? Otetaan selvää yhdessä.

image.png

DLP on projektoreissa ja takaprojektiotelevisioissa käytetty näyttötekniikka. Se on lyhenne sanoista "Digital Light Processing" (digitaalinen valonkäsittely), mikä tarkoittaa, että tekniikan on ensin käsiteltävä kuvasignaali digitaalisesti ja sitten projisoitava valo. Tarkemmin sanottuna DLP-projektiotekniikassa käytetään digitaalista mikropeilimuotoa (DMD) digitaalisen optisen prosessoinnin tärkeimpänä prosessointielementtinä.

image.png

DLP:n lisäksi on myös CRT- ja 3LCD-projektiotekniikkaa. CRT on lyhenne sanoista Cathode Ray Tube. Näyttötekniikkana se on varhaisin ja laajimmin käytetty projektorissa. Kuvantamistekniikan kehittyessä CRT-projektorin monimutkaisen virheenkorjauksen ja valtavan tilavuuden ja painon vuoksi tämän CRT-tekniikan nykyinen käyttö on yhä vähemmän.


3LCD:n periaatteena on, että optisen järjestelmän lähettämä voimakas valo kulkee säteenjakajan läpi muodostaen kolme RGB-valokanavaa ja kulkee sitten vastaavasti RGB-kolmivärisen LCD-paneelin läpi. Signaalilähde muunnetaan AD:llä, moduloidaan ja lisätään LCD-paneeliin. Tämän jälkeen optisen polun päälle- ja poiskytkentää ohjataan ohjaamalla nestekideyksikön päälle- ja poiskytkentää. Lopuksi RGB-valo konvergoituu prismassa ja heijastetaan näytölle projisointilinssin kautta värikuvan muodostamiseksi. 3LCD-tekniikkaa hallitsevat alun perin Epson ja Sony, ja markkinoilla 3LCD-tekniikkaa käyttävät projektorivalmistajat ovat pääasiassa Epsoneita.


Kotiteatteriprojektorissa ja yritysprojektorissa käytetään useimmiten 3LCD- ja DLP-kuvantamistekniikkaa. Lisäksi DLP-projektori on voittanut monien käyttäjien suosion, koska sen virrankulutus on alhaisempi saman kirkkauden ja resoluution perusteella ja koska koneen heijastama näyttö ei kellastu, kun konetta käytetään pitkään. Ota HOTUS H2 esimerkkinä myös 350ANSI Lumensin kirkkaus, 1280 * 720 natiiviresoluutio, tukee 2K- tai 1080p-resoluutiota, 30000 tunnin LED-valonlähteen käyttöikä, 10000mAh: n sisäänrakennettu akku, jota voidaan käyttää normaalisti 2 tuntia ilman latausta.

image.png

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos olet ostamassa DLP-projektoria yritystoimistoon, kotiteatteriin ja opetukseen, olet tervetullut kuulemaan meitä ja tarjoamme asianmukaiset neuvot ja mukavan hinnan sinulle ja yrityksellesi.