Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2023-02-13

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2023-02-13

...

Business kannettava

Business kannettava

2023-02-13

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Mini Business Projek

Mini Business Projek

2023-02-13

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Kannettava DLP-proje

Kannettava DLP-proje

2023-02-13

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2023-02-13

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Kannettava langaton

Kannettava langaton

2023-02-13

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Kannettava projektor

Kannettava projektor

2023-02-13

The smart projector B5, developed by China portabl...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Mini kannettava taskuprojektori HOTUS H2

2023-02-13

Projektoria hankittaessa näemme usein erilaisia projektoreita, kuten miniprojektori ja kannettava projektori. Mikä on sitten niiden merkitys? Millaisille ihmisille ne sopivat? Otetaan selvää yhdessä. Yleensä kutsumme miniprojektoriksi projektoria, joka on kompakti ja helppo kuljettaa mukana. Toisin kuin perinteinen "suuri projektoritoimintakone", miniprojektoria kutsutaan usein Pico-projektoriksi, kannettavaksi projektoriksi ja taskuprojektoriksi sen pienen koon vuoksi.

image.png

Tämä projektori sopii kotiteatteriin, yrityskoulutukseen, opetukseen, ulkoilmaan ja muihin tilanteisiin. Ota esimerkiksi HOTUS-yhtiön H2-miniprojektori. Sen koko on 21,6*14,2*2,6 cm ja paino 730 grammaa, mikä vastaa puolen A4-paperin kokoa. Sitä on erittäin kätevä käyttää yrityksen kokoushuoneessa tai toimistohuoneessa, kun on sisäkoulutusta ja kokousesityksiä, ja se on erittäin kätevä sijoittaa ja siirtää.

image.png

Samalla kannettavassa projektorissa on sisäänrakennettu alkuperäinen aito Windows 10 -käyttöjärjestelmä. Se sopii hyvin myyjille, joiden on yleensä käytävä asiakkaiden luona, tai pienille ja keskisuurille yrittäjille, jotka usein osallistuvat roadshow'hun. Laita se salkkuun, käsilaukkuun tai koululaukkuun ja kuljeta sitä mukanasi. Koska kun heidän on projisoitava yleisesti käytettyjä liikeasiakirjoja ja -ohjelmia, heidän ei enää tarvitse valmistella kannettavaa tietokonetta tai muuta etukäteen, valmistella projektoria ja äänentoistolaitteita. Näin tämä pico projektori on heille aikaa säästävä ja tehokas toimistoprojektorilaite.

image.png

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos olet ostamassa kannettavaa projektoria yritysesittelyyn, kotiteatteriin ja opetusesittelyyn, olet tervetullut kuulemaan meitä, ja tarjoamme asianmukaisia neuvoja ja mukavaa hintaa sinulle ja yrityksellesi.