Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Kotiteatterin 4K-las

Kotiteatterin 4K-las

2023-03-17

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2023-03-17

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2023-03-17

...

Langaton pyörivä Blu

Langaton pyörivä Blu

2023-03-17

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2023-03-17

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Kannettava projektor

Kannettava projektor

2023-03-17

The smart projector B5, developed by China portabl...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2023-03-17

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Interaktiivinen projektori HOTUS HT1500 Arviointi

2023-03-17

Interaktiivisen projektorin näytön elekosketus voi tehostaa ihmisen ja tietokoneen välistä vuorovaikutusta, joten sitä käytetään laajasti luokka- ja kokoushuoneissa. Kuitenkin taulun hinnasta ja koosta johtuen elektronisen taulun selkeydestä on tullut suurin ongelma, kun takana on suuri määrä ihmisiä tai ihmisiä. "Elektronisen taulun" projisointi seinälle on HOTUS-teknologian tutkimus, joka laajentaa projektorien sovellusaluetta, ja interaktiivinen projektori HT1500 on vilpitön vastaus tähän etsintään.

log01.png

Tuotteen sijoittelu: "elektroninen taulu + projektori", interaktiivinen projektori

HOTUS on kansallinen korkean teknologian yritys projektioteollisuudessa Shenzhenissä, Kiinassa. Se on saanut useita teknisiä patentteja ja tutkii aktiivisesti "interaktiivisia projektoreita" muuttaakseen teknologisia saavutuksia. Tästä syystä HOTUS on kiinnittänyt huomionsa markkinoiden tunnustamaan "kosketusvuorovaikutusteknologiaan", joka voi parantaa käyttäjien ja projektorien välistä vuorovaikutusta ja laajentaa huomattavasti projektorien sovellusaluetta.


Yhden toimivan työkalun pullonkaula useissa skenaarioissa on tullut yhä selvemmäksi. Projektori kehittyy myös kohti älykkyyttä. Ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen tehokkuus vaikuttaa suoraan projektorin esittelyn suorituskykyyn.


Interaktiivisessa HT1500-projektorissa on "kosketusvuorovaikutus + projektori" -yhdistelmä, joka voi säätää heijastusetäisyyttä todellisen tilanteen mukaan ja laajentaa siten projektioaluetta jopa 150 tuumaan. Eleiden tunnistusta voidaan tukea projektioalueella. Käyttäjät voivat kirjoittaa, piirtää ja merkitä korostaakseen esityksen keskeisiä kohtia.


Interaktiivisen projektorin HT1500 monikosketustekniikka tukee sujuvaa kirjoittamista yksin- tai moninpelissä. Se voi palauttaa todellisen opetustilanteen luokkahuoneessa, auttaa käyttäjiä luomaan mukavan esittelyympäristön ja parantamaan tiedonsiirron tehokkuutta, joka sopii offline-toimintoihin, kuten opetukseen, koulutukseen ja kokouksiin.

log02.png

log02.png

log02.png