Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Kotiteatterin 4K-las

Kotiteatterin 4K-las

2024-10-07

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2024-10-07

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

HOTUS Training Finge

HOTUS Training Finge

2024-10-07

...

Mini Business Projek

Mini Business Projek

2024-10-07

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Kannettava DLP-proje

Kannettava DLP-proje

2024-10-07

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Langaton pyörivä Blu

Langaton pyörivä Blu

2024-10-07

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Kannettava langaton

Kannettava langaton

2024-10-07

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2024-10-07

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Hotus H2 projektori - hyvä apulainen mobiilitoimistoon

2024-10-07

Tässä nopeatempoisessa yhteiskunnassa tehokkuudesta ja mukavuudesta on tullut nykyaikaisten ammattilaisten yhteinen tavoite. Huitou Companyn valmistama H2-projektori ainutlaatuisella muotoilullaan ja erinomaisella suorituskyvyllään mahdollistaa "työskentelyn tehokkaasti milloin ja missä tahansa".


Windows-projektori


1. Sisäänrakennettu Windows-järjestelmä, tietokoneprojektio kaksi-yhdessä

Huitou H2 -projektori on ensimmäinen maailmassa, joka yhdistää Windows-järjestelmän projektoriin. Se ei ole vain projektori, se on älykäs laite, joka integroi Windows-käyttöjärjestelmän ja teräväpiirtoprojisointitoiminnot. Sinun ei tarvitse liittää ulkoista tietokonetta, ja voit nauttia Windows-käyttökokemuksesta heti, kun käynnistät sen, olitpa sitten asiakirjoja, muokkaat lomakkeita, selaat verkkoa tai käytät videoneuvotteluja. Tämä ennennäkemätön kaksi-yhdessä-suunnittelu ei enää rajoita toimistoskenaarioita kotona, kahvilassa tai hotellihuoneessa työmatkalla, siitä voi helposti tulla tehokas ja kätevä mobiilitoimisto.




2. Kompakti ja kannettava

H2-projektori on suunniteltu kevyeksi ja käteväksi. Koko on vain puolet A4-paperin koosta ja painaa vain 715 g. Se voidaan helposti laittaa reppuun tai matkalaukkuun ja kuljettaa mukana.


kannettava projektori


3.DLP-tekniikka elokuvatason kuvanlaadun luomiseksi

Edistyksellisen DLP-tekniikan (Digital Light Processing) avulla H2-projektori pystyy esittämään selkeitä ja herkkiä kuvia 350 lumenin kirkkaudella jopa kirkkaasti valaistuissa ympäristöissä. Yhdistettynä teräväpiirtoresoluutioon 1280*720, se voi tuoda upean visuaalisen kokemuksen, olitpa sitten PPT:tä katsomassa, teräväpiirtovideoita katsomassa tai suuren näytön peleissä.




4. Tehokas siru, sujuva kokemus

Sisäänrakennettu Intelin neliytiminen prosessori, joka on yhdistetty 4 Gt:n käyttömuistiin ja 128 Gt:n tallennusmuistiin, antaa H2-projektorille tehokkaan prosessointitehon ja tallennustilan. Se pystyy käsittelemään useita tehtäviä tai suuria ohjelmistotoimintoja helposti, mikä varmistaa, että jokainen toiminto toimii sileä ja esteetön.




5. Terveet silmät

H2-projektori käyttää saksalaista OSRAM-valolähdettä ja yhdistää sen sinisen valon vastaiseen muotoiluun, joka vähentää tehokkaasti pitkäaikaisen katselun aiheuttamia silmävaurioita ja suojaa näkösi terveyttä. Työskenteletpä sitten pitkään tai viihdytät kotona, sinulla on mukava ja turvallinen katselukokemus.


yritysprojektori


6. Älykäs korjaus, helppokäyttöinen

H2-projektori tukee yhden sekunnin automaattitarkennusta ja automaattisia trapetsikorjaustoimintoja, mikä poistaa hankalia manuaalisia säätöjä ja nauttia täydellisestä kuvasta heti, kun se kytketään päälle. Olipa kyseessä seinä, katto tai verho, se voidaan nopeasti mukauttaa tekemään jokaisesta esityksestä ammattimaisen ja itsevarman. Suuri 60-100 tuuman näyttö voi tarjota upean visuaalisen kokemuksen, oli kyseessä sitten kotiteatteri tai yritysesitys.


HD-projektor


7. Monitoimilaite yhdessä, ei vain projektori

H2-projektorin käyttöikä voi olla jopa 30 000 tuntia, mikä ylittää huomattavasti vastaavat tuotteet. Projektorina ja tietokoneena käytettävän H2:n lisäksi sitä voidaan käyttää myös virtapankina mobiililaitteiden lataamiseen. Tämä monitoiminen muotoilu tekee siitä tehokkaan apulaisen elämässäsi ja työssäsi.



Huitou H2 -projektori tuo teknologian avulla rajattomat mahdollisuudet moderniin elämään. Se ei ole vain projektori, vaan myös hyvä apu tehokkaaseen työhön, vapaa-aikaan ja viihteeseen. Valitse H2 antaaksesi toimistollesi erilaisen kokemuksen!