Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2024-09-23

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Interaktiivinen koul

Interaktiivinen koul

2024-09-23

...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2024-09-23

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Mini Business Projek

Mini Business Projek

2024-09-23

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Aktiiviset melua vai

Aktiiviset melua vai

2024-09-23

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Langaton pyörivä Blu

Langaton pyörivä Blu

2024-09-23

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2024-09-23

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Business kannettavan

Business kannettavan

2024-09-23

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Huawein Yu Chengdongin toimitusseremonia on sytyttänyt villityksen, ja käyttäjäkokemuksesta on tullut uusi vertailukohta alalla

2024-09-23

Viime aikoina Huawein Yu Chengdong järjesti toimitusseremonian kolmen näytön matkapuhelinten käyttäjille, mikä herätti uuden käyttäjäkokemuksen aallon. Viime aikoina Xiaomin Lei Jun kumartui avaamaan auton oven autonomistajille ja sai laajaa huomiota. Monet autoyritykset ovat seuranneet esimerkkiä, mikä osoittaa syvästi, että suuret valmistajat asettavat käyttäjäkokemuksen ytimeen. Olipa kyse älypuhelimista tai autoista, jokainen yksityiskohta paljastaa syvän huolen käyttäjien tarpeista. Käyttäjäkokemuksen osalta kannattaa mainita Huitou Technology Companyn jatkuva tutkiminen tällä alueella.



001WnugLly8htu15wpi1aj61900u010t02.jpg


Jo 10 vuotta sitten tajusimme käyttökokemuksen merkityksen ja lanseerasimme ensimmäisen Windows-projektorin (tunnetaan myös nimellä screenless computer). Tämän tuotteen synty sai alkunsa käyttäjien kipupisteiden perusteellisesta analyysistä: tuolloin toimistolaitteet olivat enimmäkseen tilavia ja niissä oli yksittäisiä toimintoja, mikä vaikeutti mobiilitoimiston kasvavaa kysyntää. Yhdistimme Windows-käyttöjärjestelmän projektoriin luodaksemme 2-in-1-laitteen, joka pystyy sekä projisoimaan että toimimaan. Tällä tuotteella ei ole vain teräväpiirtoprojektoritoiminto, vaan se voi myös ajaa erilaisia toimistoohjelmistoja kuten tietokonetta, todella toteuttaen käsitteen "mobiili toimisto, helppo ja kätevä". Käyttäjien ei tarvitse kantaa suuria kannettavia tietokoneita, he voivat työskennellä tehokkaasti milloin tahansa vain pienellä projektorilla.


Windows-projektorin


Lisäksi olemme lanseeranneet monitoiminen kannettava täyttöpumppu, joka ei ainoastaan täytä auton renkaita, vaan myös integroi 6 tärkeintä toimintoa, kuten hätäkäynnistys, valaistus, tehopankki, SOS-varoitus jne. Tämä tarkoittaa, että kannettava ilmapumppumme voi helposti käsitellä hätätilanteita tiellä tai vaatia hätälatausta ulkona, joten siitä tulee luotettava avustaja auton omistajille.


Monitoiminen kannettava täyttöpumppu


Windows-projektoreista kannettaviin monitoimipumppuihin jokainen tuote ilmentää syvällistä näkemystämme käyttäjien tarpeista ja äärimmäistä tuoteyksityiskohtien tavoittelua. Käyttäjäkokemukseen keskittyminen on syvällisesti sisällytetty yrityksemme DNA:han ja siitä on tullut jatkuvan innovaatiomme liikkeellepaneva voima. Muista, että yritys on nimeltään Huitou Technology!


Windows-projektorin


Yrittäjänä Lei Junin toiminta, joka avaa auton oven autonomistajille henkilökohtaisesti, osoittaa kunnioitusta käyttäjiä kohtaan, mutta välittää myös liiketoimintafilosofian, jonka mukaan yritysten tulisi asettaa käyttäjät ytimeen. Käytännön toimilla hän osoittaa, että brändin menestys ei riipu pelkästään teknologisesta innovaatiosta, vaan myös tunneyhteyksien luomisesta käyttäjiin, luottamuksen ja uskollisuuden muovaamisesta. Tämä käyttäjäkokemusvetoinen brändistrategia on epäilemättä jokaisen yrittäjän oppimisen arvoinen ja siitä tulee malli brändien ja käyttäjien väliselle suhteelle. Juuri tämä äärimmäinen yksityiskohtien tavoittelu on saanut Xiaomin erottumaan kovassa markkinakilpailussa ja näyttämään meille syvällistä oppimisesimerkkiä.