Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2024-07-04

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Älykäs taskuprojekto

Älykäs taskuprojekto

2024-07-04

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Aktiiviset melua vai

Aktiiviset melua vai

2024-07-04

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Langaton pyörivä Blu

Langaton pyörivä Blu

2024-07-04

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2024-07-04

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

 Langaton Bluetooth-

Langaton Bluetooth-

2024-07-04

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2024-07-04

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Millainen kannettava näyttö kannattaa ostaa? Kannettavan näytön suositukset

2024-07-04

Millainen kannettava näyttö kannattaa ostaa? Kannettavan näytön suositukset

Elektronisista tuotteista, kuten tietokoneista ja matkapuhelimista, on tullut "erottamattomia" työstämme ja elämästämme, ja kannettavat näytöt ovat korvaamattomia älylaitteita parantamaan työn tehokkuutta ja rikastuttamaan viihdekokemusta. Riippumatta siitä, haluavatko liikemiehet näyttää PPT:tä milloin ja missä tahansa, tai pelien harrastajat haluavat nauttia teräväpiirtopelikuvista liikkeellä ollessaan, erinomainen kannettava näyttö voi olla oikeanpuoleinen avustajasi. Joten millainen kannettava näyttö kannattaa ostaa? Tässä artikkelissa analysoidaan erinomaisen kannettavan näytön olennaisia ominaisuuksia useista eri ulottuvuuksista, kuten käyttäjäryhmistä, sovellusskenaarioista ja tärkeimmistä parametreista, ja suositellaan HOTUS Technologyn julkaisemaa BM156-1 kannettavaa näyttöä.

Millainen kannettava näyttö kannattaa ostaa? Kannettavan näytön suositukset(pic1)

Portable Monitor -näyttöjen käyttäjäryhmät ja sovellusskenaariot

Liikemiehet: Liikemiehille, jotka matkustavat usein tai joutuvat jakamaan usein kokouksia, kannettava näyttö, joka on kevyt ja helppo kuljettaa mukana ja tukee usean laitteen yhteyttä, voi parantaa merkittävästi työn tehokkuutta ja tehdä kokousesityksistä ammattimaisempia ja tehokkaampia.

Luovat työntekijät: Suunnittelijoilla, valokuvaajilla ja muilla luovilla työntekijöillä on erittäin korkeat vaatimukset värien tarkkuudelle. Kannettava näyttö ammattitason värisuorituskyvyllä voi varmistaa, että he voivat palauttaa teoksensa värit tarkasti missä tahansa ympäristössä ja innostaa rajattomasti luovuutta. Luovuus.

Peliharrastajat: Pelaajille, jotka haluavat nauttia peleistä missä ja milloin tahansa, korkearesoluutioinen, korkean virkistystaajuuden sisältävä kannettava näyttö voi tehdä pelikokemuksesta mukaansatempaavamman ja tarjota sujuvan pelikokemuksen riippumatta siitä, onko se kytketty Switchiin tai PC-isäntään. visuaalista nautintoa.

Millainen kannettava näyttö kannattaa ostaa? Kannettavan näytön suositukset(pic2)

Keskeisten parametrien analyysi

Resoluutio ja värit: Teräväpiirtoresoluutio (kuten 1920*1080P) on perusta, kun taas 100 % sRGB-värialueen peitto ja IPS-paneeli voivat varmistaa täyteläiset värit ja laajat katselukulmat ammattitason visuaalisiin tarpeisiin.

Ohut, kevyt ja kannettava: Erinomaisella kannettavalla näytöllä tulee olla ohut, kevyt ja kompakti muotoilu, jota on helppo kuljettaa mukana, mutta sen tulee olla tukeva ja kestävä sopeutuakseen erilaisiin matkustusympäristöihin.

Monipuoliset liitännät: Erilaiset käyttöliittymämallit, kuten täystoimintoinen C-tyypin liitäntä ja HDMI, voidaan yhdistää helposti matkapuhelimiin, tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja muihin laitteisiin useiden skenaarioiden sovellusten saavuttamiseksi.

Lisätoiminnot: kuten HDR-tuki, kosketustoiminto, stereoäänitehosteet jne., voivat parantaa käyttökokemusta entisestään ja vastata eri käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin.

Millainen kannettava näyttö kannattaa ostaa? Kannettavan näytön suositukset(pic3)

Suositellaan kannettavaa HOTUS BM156-1 -näyttöä

Monien kannettavien näyttöjen joukossa HOTUS Technologyn lanseeraama BM156-1 on epäilemättä suosittelemisen arvoinen tuote. Tällä 15,6 tuuman kannettavalla teräväpiirtonäytöllä ei ole vain 1920*1080P:n ultra-teräväpiirtoresoluutio ja 100 % ammattitason sRGB-värien suorituskyky, vaan se käyttää myös IPS-paneelia todellisen värien toiston ja laajan katselukulman takaamiseksi. Sen ohut, kevyt ja kompakti runkorakenne (vain 5 mm paksu, paino 943 g) ja C-tyypin täysimittainen käyttöliittymä tekevät liittämisestä ja siirrettävyydestä erittäin kätevän. Lisäksi HOTUS BM156-1 tukee myös HDR-toimintoa, joka voi esittää elävämpiä ja täyteläisempiä värejä ja selkeämpiä vaaleita ja tummia yksityiskohtia, mikä tuo käyttäjille mukaansatempaavamman visuaalisen kokemuksen. Lisäksi sisäänrakennetut stereokaiuttimet ja kosketusnäytön muotoilu tekevät tästä näytöstä sopivan sekä viihteeseen että toimistoon.

Millainen kannettava näyttö kannattaa ostaa? Kannettavan näytön suositukset(pic4)

Käytetäänpä sitä kokousten jakamiseen, matkapuhelimen laajennukseen, pelikonsoleihin yhdistämiseen tai tehokkaana apulaisena tehokkaassa toimistotyössä, HOTUS BM156-1:stä voi tulla korvaamaton älykäs kumppanisi erinomaisen suorituskyvyn ja kätevän käyttökokemuksen ansiosta. Jos etsit erinomaista kannettavaa näyttöä, niin HOTUS BM156-1 on ehdottomasti omistamisen arvoinen.