Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2024-06-03

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2024-06-03

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2024-06-03

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Business kannettava

Business kannettava

2024-06-03

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Älykäs taskuprojekto

Älykäs taskuprojekto

2024-06-03

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Aktiiviset melua vai

Aktiiviset melua vai

2024-06-03

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

 Langaton Bluetooth-

Langaton Bluetooth-

2024-06-03

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2024-06-03

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Kumpi on parempi DLP vai laserprojektori?

2024-06-03

Kumpi on parempi DLP vai laserprojektori?

Projektioteknologian maailmassa on noussut kaksi suurta haastajaa: digitaalinen valonkäsittely (DLP) ja laserprojektio. Molemmilla teknologioilla on ainutlaatuiset etunsa ja sovelluksensa, mutta niiden erojen ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää tietoisen valinnan tekemiseksi.

Kumpi on parempi DLP vai laserprojektori?1)

DLP-projektio

DLP-projektoreissa käytetään digitaalista mikropeililaitetta (DMD) -sirua, joka koostuu miljoonista pienistä peileistä, joita voidaan kallistaa yksitellen heijastamaan valoa joko projektiolinssiä kohti tai siitä poispäin. Tämä mahdollistaa valon tarkan hallinnan ja tuottaa lopulta terävän ja selkeän kuvan. DLP-projektorit tunnetaan kirkkaista, elävistä väreistään ja suurista kontrastisuhteistaan.

Yksi DLP-projektorin tärkeimmistä eduista on niiden kyky käsitellä nopeasti liikkuvia kuvia minimaalisella epätarkkuudella. Tämä johtuu DMD-sirun korkeasta virkistystaajuudesta, joka varmistaa, että jokainen ruutu näytetään tarkasti ja sujuvasti. Lisäksi DLP-projektorilla on yleensä pidempi lampun käyttöikä ja ne vaativat vähemmän huoltoa koko elinkaarensa aikana.

Kumpi on parempi DLP vai laserprojektori?2)

Laserprojektio

Laserprojektio taas käyttää laserdiodeja valonlähteenä. Nämä diodit lähettävät erittäin keskittyneen valonsäteen, jota sitten moduloidaan halutun kuvan luomiseksi. Laserprojektorit tunnetaan uskomattoman kirkkaista ja elävistä kuvistaan jopa kirkkaasti valaistuissa ympäristöissä.

Laserprojektin tärkein etu on sen kirkkaus. Laserdiodit lähettävät paljon voimakkaampaa valoa kuin perinteiset lamput, mikä johtaa kirkkaampaan ja elävämpään heijastuskuvaan. Tämä on erityisen hyödyllistä suurissa tiloissa tai ulkotiloissa, joissa ympäristön valo voi huuhtoa pois projisoidun kuvan. Lisäksi laserprojektorien käyttöikä on yleensä pidempi ja ne vaativat harvemmin lamppujen vaihtoa.

Kumpi on parempi DLP vai laserprojektori?3)

Valinta: DLP vs. laser

Valinta DLP:n ja laserprojektoinnin välillä riippuu viime kädessä erityistarpeistasi ja sovelluksestasi. Jos tarvitset kirkkaan ja eloisan projisoidun kuvan, myös hyvin valaistuissa ympäristöissä, laserprojektori voi olla paras vaihtoehto. Jos kuitenkin etsit projektoria, joka pystyy käsittelemään nopeasti liikkuvia kuvia minimaalisella epäterävyydellä ja vaatii vähemmän huoltoa, DLP-projektori voi olla parempi valinta.

Kumpi on parempi DLP vai laserprojektori?4)

Esittelyssä HOTUS HT1500: Kannettava DLP-projektori jokapäiväiseen käyttöön

Mitä tulee DLP-projektoreihin, HOTUS HT1500 erottuu tehokkaana ja monipuolisena lisävarusteena. Tämä interaktiivinen kosketusprojektori on varustettu 10. sukupolven Intel Core i5 -prosessorilla, 8 Gt DDR-käyttömuistilla ja jopa 1 Tt tallennustilalla. Tämä varmistaa, että se pystyy helposti täyttämään luokkahuoneen vuorovaikutuksen, kokeellisen simulaation, videoluentojen ja muiden monikohtaisten opetustarpeiden vaatimukset.

HT1500:ssa on 2000 ANSI lumenin kirkkaus ja 30 000 tunnin valonlähteen käyttöikä, joten se on erinomainen valinta sekä sisä- että ulkokäyttöön. Projisoidussa kuvassa on neljä kertaa Full HD 1080P:n yllätyslaatu, mikä varmistaa, että jokainen yksityiskohta on terävä ja selkeä. Lisäksi uusi häikäisyä estävä muotoilu auttaa oppilaita luokkahuoneen molemmin puolin pääsemään eroon valon heijastushäiriöistä ja nauttimaan todellisesta visuaalisesta kokemuksesta.

Useiden liitäntöjen ja liitettävyysmahdollisuuksien ansiosta HT1500 on helppo yhdistää eri laitteisiin ja täyttää erilaisten opetusskenaarioiden tarpeet. Se tukee matkapuhelimia, IPAD-laitteita ja tietokoneita, joissa on sama näyttö, mikä tekee siitä uskomattoman monipuolisen ja käyttäjäystävällisen. Sisäänrakennettu Windows 10 -järjestelmä varmistaa vahvan yhteensopivuuden eri ohjelmistojen ja sovellusten kanssa.