Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Ultra lyhyen matkan

Ultra lyhyen matkan

2024-05-07

China laser projector manufacturer developed ultra...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2024-05-07

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Mini Business Projek

Mini Business Projek

2024-05-07

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Kannettava DLP-proje

Kannettava DLP-proje

2024-05-07

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Kannettava langaton

Kannettava langaton

2024-05-07

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Business kannettavan

Business kannettavan

2024-05-07

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2024-05-07

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2024-05-07

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Miten valita kannettava miniprojektori? Soveltuu toimiston ja ulkoilmaprojektorien käyttöön

2024-05-07

Miten valita kannettava miniprojektori? Soveltuu toimiston ja ulkoilmaprojektorien käyttöön.

Kaupan ammattilaisille ja ulkoilun harrastajille on tärkeää, että käytössäsi on luotettava ja kannettava miniprojektori. Puhutpa sitten kokoushuoneessa tai nautit elokuvista tähtitaivaan alla, laadukas projektori voi tehdä kaikesta erilaista. Tässä on miten valita kannettava miniprojektori ja ottaa huomioon toimistojen ja ulkotelttailun keskeiset parametrit.


Kannettavuus

Ensisijainen huomio on siirrettävyys. Etsi pieni ja kevyt projektori, joka on kätevä laittaa reppuun tai salkkuun. Esimerkiksi Hotus H2 -malli on täydellinen valinta, koska se tarjoaa tyylikkään ja kompaktin muotoilun eikä saa sinua tuntemaan itsesi raskaaksi.

Miten valita kannettava miniprojektori? Soveltuu toimiston ja ulkoilmaprojektorien käyttöön (pic1)

Kirkkaus

Kirkkaus on ratkaisevan tärkeää, varsinkin kun aiot käyttää projektoria ympäristössä, jossa on ympäristövaloa. HOTUS H2:n kirkkaus on 350 ANSI. Vaikka verhoja tai suljinta ei tarvitsisi vetää alas, voit varmistaa, että projektion kuva ja videot ovat selkeitä. Vaikka 350 ANSI lumenia riittää useimmissa tapauksissa, jos näet usein kirkkaassa ympäristössä, voit harkita korkeampaa kirkkaustasoa.


Päätöslauselma

Tarkkuus määrittää heijastuskuvien selkeyden ja selkeyden. Hotus H2 tukee jopa 1080p/2k/4K resoluutiota varmistaakseen, että esittelysi ja videosi näyttävät selkeiltä ja yksityiskohtaisilta. Jos työskentelet budjetin rajoissa, 720P:n ratkaisu voi kuitenkin riittää.

Miten valita kannettava miniprojektori? Soveltuu toimiston ja ulkoilmaprojektorien käyttöön (pic2)

Projektioetäisyys ja koko

On tärkeää ottaa huomioon projektorin etäisyys ja koko. HOTUS H2:n projektionäytön koko vaihtelee 20 tuumasta 200 tuumaan, ja projektiosuhde on 1,1: 1. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, puhutko pienessä neuvotteluhuoneessa tai määrität projektorin ulkoelokuvien yönä, voit helposti säätää projektorin kokoa tarpeidesi mukaan.


Projektiotila

Projektiotilojen monipuolisuus on välttämätöntä eri käyttöskenaarioissa. HOTUS H2 tukee etu-, taka- ja kattoprojektiota, joten voit sopeutua mihin tahansa kokoonpanoon vaivattomasti.

Miten valita kannettava miniprojektori? Soveltuu toimiston ja ulkoilmaprojektorien käyttöön (pic3)

Automaattinen tarkennus ja trapetsikorjaus

Automaattinen tarkennus ja trapetsien korjaustoiminto voivat säästää aikaa ja energiaa projektorin asettamisessa. Hotus H2:ssa on automaattinen tarkennustoiminto, joka voi korjata projektionäytön 1 sekunnissa, ja automaattinen tarkennuksen korjaustoiminto, joka voi säätää kuvan pystysuunnassa ± 40 ° tarkkuuteen täydellisen suorakulmaisen projektion varmistamiseksi.


Käyttöjärjestelmä ja liitäntä

Yritystoimistolle on valtava etu, että projektorilla on sisäänrakennettu käyttöjärjestelmä. HOTUS H2 toimii Windows 10:ssä, joten sitä on helppo käyttää tavallisina tietokoneina. Näin voit muodostaa saumattoman yhteyden ulkoisiin laitteisiin, käyttää tiedostoja ja jopa esitellä suoraan projektorista.

Miten valita kannettava miniprojektori? Soveltuu toimiston ja ulkoilmaprojektorien käyttöön (pic4)

Varastointi ja suorituskyky

Suorituskyvystä puheen ollen Hotus H2 on varustettu Intel Atom neliydinsuorittimella, 4 Gt RAM ja 128 Gt EMMC-tallennustilalla. Tämä yhdistelmä takaa nopean reagoinnin ja riittävä tallennuskapasiteetti päivittäisiin liiketoimintatarpeisiisi.


Jos haluat valita kannettavan miniprojektorin liiketoimistoihin ja ulkotelttailuun, sinun on harkittava huolellisesti erilaisia parametreja. Etsi pieni ja kevyt projektori, kirkkaus ja resoluutio sekä erilaiset projektitilat. Automaattinen tarkennus ja trapetsikorjaus sekä muut lisätoiminnot ja sisäänrakennetut käyttöjärjestelmät voivat parantaa käyttökokemustasi entisestään. Hotus H2 on erinomainen projektori, joka täyttää kaikki tarpeet. Se on täydellinen valinta liike-elämän ammattilaisille ja ulkoilun harrastajille.