Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Kotiteatterin 4K-las

Kotiteatterin 4K-las

2024-04-27

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2024-04-27

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2024-04-27

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Business kannettava

Business kannettava

2024-04-27

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Älykäs taskuprojekto

Älykäs taskuprojekto

2024-04-27

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Langaton pyörivä Blu

Langaton pyörivä Blu

2024-04-27

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

 Langaton Bluetooth-

Langaton Bluetooth-

2024-04-27

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2024-04-27

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Projektorinvalmistajat jakavat kannettavien projektorien (mikroprojektorien) edut ja ostavat varotoimet

2024-04-27

Projektorinvalmistajat jakavat kannettavien projektorien (mikroprojektorien) edut ja ostavat varotoimet

Nykyään elektronisen teknologian nopean kehityksen kehitys, projektoriteollisuuden kehitys on myös kokenut valtavia muutoksia. Projektorin muoto ja tekninen käyttö ovat tehneet uusia läpimurtoja. Nykyään kannettava projektori (mikroprojektori) on vähitellen tullut uusi suosikki liike-elämässä, koulutuksessa, viihteessä ja muilla aloilla sen pienten ja kannettavien ominaisuuksien vuoksi. Ne eivät ainoastaan tuoneet käyttäjille joustavamman ja monipuolisemman visuaalisen kokemuksen, vaan myös rikastuttivat suuresti jokapäiväistä elämäämme. Tänään Hotus-teknologian toimittaja jakaa tietoa kannettavista projektoreista, mukaan lukien: sovellusskenaariot, kannettavan projektorin edut ja joitakin asioita, joihin on kiinnitettävä huomiota miniprojektoria ostettaessa.

Projektorinvalmistajat jakavat kannettavien projektorien (mikroprojektorien) edut ja ostavat varotoimet(pic1)

1. Kannettavan projektorilaitteen sovellusskenaario

Business Conference: Kannettavan projektorilaitteen kevyt muotoilu tekee siitä välttämättömän esineen liikemiehille liikematkoilla ja kokouksissa. Olipa kyseessä sitten tuotenäyttö, suunnitteluraportti tai asiakasviestintä, se voi helposti projisoida selkeää sisältöä ja parantaa viestinnän tehokkuutta.

Koulutus: Myös mikroprojektoreita käytetään laajasti koulutuksen alalla. Opettajat voivat käyttää sitä luokkaopetukseen, näyttää kurssitarvikkeita, videoita ja muuta materiaalia, jotta opetus voi olla elävämpää ja mielenkiintoisempaa; Opiskelijat voivat käyttää sitä myös ryhmäoppimiseen ja keskusteluun tiedon jakamisen ja vaihdon edistämiseksi.

Perheviihde: Kannettavat projektorit sopivat myös perheviihdekohtauksiin. Olipa kyseessä elokuvien katselu, pelien pelaaminen, perheen kokoontuminen, se voi tuoda järkyttävän kokemuksen suuresta näytöstä, mikä tekee perheen viihteestä värikkäämpää.

Projektorinvalmistajat jakavat kannettavien projektorien (mikroprojektorien) edut ja ostavat varotoimet(pic2)

2. Kannettavien projektiolaitteiden käytön edut

Kevyt ja helppo kuljettaa: Kannettava projektori on pieni, kevyt ja helppo kuljettaa. Oli kyse sitten liikematkoista, matkoista tai ulkoilusta, projektiota voidaan projisoida milloin tahansa ja missä tahansa.

Selkeä kuvanlaatu: Markkinoilla olevat kannettavat projektorit käyttävät yleensä korkean resoluution näyttötekniikkaa, joka voi esittää selkeän ja herkän kuvan ja tuottaa erinomaisen visuaalisen kokemuksen.

Yksinkertainen käyttö: Useimmat kannettavat projektiot tukevat langatonta yhteyttä, yhden napsautuksen projektiota ja muita toimintoja. Toiminta on yksinkertainen ja kätevä. Voit aloittaa helposti ilman monimutkaisia asetuksia.

Rikkaat rajapinnat: Useimmat kannettavat projektorit tukevat erilaisia tuloliitäntöjä, mukaan lukien HDMI, USB, langaton yhteys jne., joita voidaan käyttää erilaisten laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden, älypuhelinten, tablettien jne., kanssa joustavan ja monipuolisen sisällön toiston saavuttamiseksi.

Projektorinvalmistajat jakavat kannettavien projektorien (mikroprojektorien) edut ja ostavat varotoimet(pic3)

3. Varotoimet mikroprojektorien ostamisessa

Resoluutio ja kirkkaus: Resoluutio määrittää projisoinnin näytön selkeyden, ja kirkkaus liittyy projisointitehosteen suorituskykyyn kirkkaassa ympäristössä. Ostaessasi sinun tulisi valita sopiva resoluutio ja kirkkaus henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Akun kestävyys: Akun kestävyys on yksi kannettavien projektioiden tärkeimmistä indikaattoreista. Ostaessasi kiinnitä huomiota akun akun käyttöikään varmistaaksesi, että se voi täyttää pitkäaikaisen käytön tarpeet.

Käyttöliittymä ja yhteensopivuus: Eri kannettavien projektorien tukemat rajapinnat ja yhteensopivuus ovat erilaisia. Ostaessasi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, tukeeko se yleisesti käytettyjä rajapintoja ja onko se yhteensopiva erilaisten laitteiden kanssa paremmin käyttötarpeiden täyttämiseksi.

Brändi ja jälkimyynti: Valitse tunnettu brändi ja mikroprojektori, jolla on hyvä jälkimyynti palvelu. Laatu on varmempi ja myynnin jälkeinen palvelu on luotettavampaa. Ennen ostamista voit tarkistaa käyttäjän arvioinnin ja ammatillisen arvioinnin ymmärtääksesi tuotteen todellisen suorituskyvyn ja kustannustehokkaan tuotteen.

Projektorinvalmistajat jakavat kannettavien projektorien (mikroprojektorien) edut ja ostavat varotoimet(pic4)

Jos etsit monikäyttöistä teräväpiirtoista kannettavaa muotokuvaa, saatat haluta ymmärtää tätä HOTUS-teknologian käynnistämää älykästä ja kannettavaa Windows-projektoria: Hotush2.

Hotus H2: Tietokoneprojektio on kaksi-in-one, suunniteltu pientä konferenssiesittelyä varten. Varustettu aito Windows 10 -järjestelmä, Intel neliytiminen suoritin, pieni ja kätevä, ja uusia tapoja tehokkaaseen toimistoon.

4G muisti + 128G solid-state kiintolevy (päivitetty kokoonpano), 1,1: 1 projektio suhde.

Resoluutio: 1280x720, 170 ° laajakulma, 100% näytön suhde, pitkä heijastus silmäsuoja, erittäin kirkas ja kirkas, saksalainen Osram LED valonlähde.

Yhden klikkauksen tarkennus, mukautuva näyttö, täysin automaattinen tikkaiden korjaus, kaksoisobjektiivin reaaliaikainen tunnistus, ei-aistiva tarkennus, käynnistys sekunneissa.

Inspiraatio on peräisin kirjoista, kevyestä luksustyylistä, 360 ° stereo surround-äänestä, vasemmasta ja oikeasta kaksoiskaiuttimesta.

Neljä tilaa on vapaasti vaihtaa: tietokoneet, esittelyt, televisio, elokuvat.

Sisäänrakennettu 10 000 mAh akkukapasiteetti, joka voi ladata 38W alhaisen virrankulutuksen