Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Kotiteatterin 4K-las

Kotiteatterin 4K-las

2024-01-15

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2024-01-15

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2024-01-15

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Älykäs taskuprojekto

Älykäs taskuprojekto

2024-01-15

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Langattomat Bluetoot

Langattomat Bluetoot

2024-01-15

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

 Langaton Bluetooth-

Langaton Bluetooth-

2024-01-15

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2024-01-15

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2024-01-15

The smart projector B5, developed by China Windows...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Paras suositeltu DLP-projektio

2024-01-15

DLP ja LCD ovat kaksi optista tekniikkaa, joita käytetään projektoreissa.DLP-digitaalista optista käsittelytekniikkaa käytetään valon projisoimiseen asettamalla kuvasignaali digitaalisen käsittelyn kautta. LCD-nestekidenäyttötekniikka puolestaan käyttää nestekiteiden laaja-alaista vaikutusta eri harmaasävyisten ja -väristen kuvien tuottamiseen.


1.jpg


Erilaisten teknisten periaatteiden lisäksi tärkeimmät erot DLP:n ja LCD:n välillä ovat väriominaisuus, kontrastisuhde, tumman kuvan ominaisuus, värien erottelu ja toistokyky. LCD-projektoreissa on hyvä kuvan värikylläisyys, rikkaat kerrokset, hyvä värierottelu ja vahva toisto. kyky, mutta pienempi kontrastisuhde ja heikompi tumman näytön ominaisuus; DLP-projektoreissa on korkeampi kontrastisuhde ja runsaasti tummia ja vaaleita yksityiskohtia, mutta niiden väriominaisuudet ovat verrattain huonommat.


1.png


Yleensä monoliittisessa LCD-tekniikassa käytetään muutaman sadan dollarin projektoreita, tämä projektori myydään erittäin halvalla, hinta on välillä 100 ~ 1000, monoliittinen LCD-projektioperiaate, on valon projektion käyttö LCD-nestekidelevyn projektiokuvantaminen Periaatteessa koneen kalleimmat komponentit, eli LCD-nestekidelevy, hinta on erittäin alhainen. Tämän tyyppisille LCD-projektoreille on ominaista alhainen valotehokkuus, alhainen kontrasti, kapea väriskaala, huono väri, lyhyt käyttöikä, osta kotiin noin puoli vuotta, voi olla kunnossa, alhainen hinta, mutta kustannustehokkuus on myös erittäin alhainen, joten ostamista ei suositella.


2.png


Mitkä ovat DLP-projektoreiden edut? Yhteenvetona DLP:lle on ominaista: korkea valotehokkuus, suuri kontrasti, pitkä käyttöikä, korkea tarkkuus ja korkeat prosessin vaikeuskustannukset. Hotus H2, esimerkiksi suurin osa DLP-projektorista Saksan Osram-lamppuhelmillä, pitkä käyttöikä, useimmat yritykset mainostetaan 30 000 käyttötunnin mukaan, päivittäisen 8 tunnin käyttöajan mukaan, voidaan käyttää 10 vuotta, tämä hinta -tehokas ei voida sanoa olevan korkea.