Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Kotiteatterin 4K-las

Kotiteatterin 4K-las

2023-06-12

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

Ultra lyhyen matkan

Ultra lyhyen matkan

2023-06-12

China laser projector manufacturer developed ultra...

UST 4K Laser TV -pro

UST 4K Laser TV -pro

2023-06-12

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Business kannettava

Business kannettava

2023-06-12

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Älykäs taskuprojekto

Älykäs taskuprojekto

2023-06-12

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Aktiiviset melua vai

Aktiiviset melua vai

2023-06-12

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Kannettava projektor

Kannettava projektor

2023-06-12

The smart projector B5, developed by China portabl...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Windows System Mini -projektori: ihanteellinen kannettava tietokone

2023-06-12

Nykyään teknologia on tehnyt elämästämme helpompaa ja nopeampaa ja tarjonnut meille keinot työskennellä missä ja milloin tahansa. Windows System Mini Projector on yksi viimeisimmistä teknologisista innovaatioista, joista on tullut yhä suositumpi viime vuosina.


Windows System Mini Projectoria voidaan käyttää tietokoneena, jossa on projektioruutu. Niin kauan kuin yhdistät näppäimistön ja hiiren, voit käyttää niitä työympäristön luomiseen välittömästi. Se on täydellinen ihmisille, jotka matkustavat usein tai tarvitsevat pääsyn tietokoneeseen liikkeellä ollessaan.


Yksi esimerkki Windows System Mini Projectorista on H2, kannettava yritysprojektori, joka on kooltaan 30 cm x 20 cm x 25 mm ja painaa vain 715 g, mikä on suunnilleen kirjan koko. Se mahtuu helposti reppuun tai käsimatkatavaroihin, joten se on ihanteellinen kumppani työmatkoille.

顺序18.jpg

H2 on HOTUS Technologyn tuote, joka on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut projektorien suunnitteluun, tutkimukseen, kehitykseen, valmistukseen, myyntiin ja palveluihin. Yritys on toiminut alalla useita vuosia, ansainnut kymmeniä patentteja ja solminut hyviä kumppanuuksia Microsoftin, Intelin ja TI:n kaltaisten yritysten kanssa. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia tuotteita, kuten mobiiliyrityssarjat, kosketusvuorovaikutteiset sarjat, koulutussarjat ja videokonferenssisarjat.


Kannettaviin tietokoneisiin verrattuna Windows System Mini Projector sopii paremmin liikemiehille, jotka tarvitsevat vähemmän painoa ja tilaa. Se mahtuu saumattomasti käsilaukkuun, erotettuna vaatteista, ja välttää tarpeetonta avaamista ja matkatavaroiden tarkastamista, mikä suojaa yksityisyyttä.


Asetuksen suhteen Windows System Mini Projector on käyttäjäystävällinen ja suoraviivainen. Liitä vain virtalähde ja tarvittava syöttölaite, niin voit nauttia suuren näytön visuaalisesta kokemuksesta missä tahansa. Esimerkiksi H2:ssa on HDMI-, USB- ja Micro-USB-portit. Se tukee myös Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyttä, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden Internetiin ja muihin laitteisiin langattomasti. H2 voi näyttää jopa 300 tuuman näytön, mikä tarjoaa käyttäjille upean HD-kuvanlaadun.

(1).png

Windows System Mini Projector soveltuu myös esityksiin ja yhteistyöhön. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa näyttönsä muille laitteille, kuten kannettaville tietokoneille, tableteille tai älypuhelimille. Projektori voi myös toistaa minkä tahansa tyyppisiä videotiedostoja ja tukee erilaisia tiedostoja, kuten JPG, BMP ja PNG.


Lopuksi Windows System Mini Projector on kestävä ja luotettava. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät erilaisia ympäristöjä ja olosuhteita. Esimerkiksi H2:ssa on LED-valolähde, jonka käyttöikä on jopa 30 000 tuntia, mikä vähentää sen hajoamisen tai toimintahäiriön todennäköisyyttä.


Yhteenvetona voidaan todeta, että Windows System Mini Projector on monipuolinen ja käytännöllinen laite, jota voivat käyttää kuluttajat, jotka etsivät kannettavaa tietokonetta, joka tarjoaa suuren näyttökokemuksen. Sen kompakti koko, käyttäjäystävällinen asennus, huippulaatuinen kuva ja ääni sekä liitettävyysominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen sijoituksen yksityishenkilöille, yrityksille ja oppilaitoksille.