Yrityksen uutiset

Sertifikaatit

suositella

uutiset

Ultra lyhyen matkan

Ultra lyhyen matkan

2023-05-15

China laser projector manufacturer developed ultra...

UST Laser 4K UHD -pr

UST Laser 4K UHD -pr

2023-05-15

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2023-05-15

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Älykäs taskuprojekto

Älykäs taskuprojekto

2023-05-15

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Langaton pyörivä Blu

Langaton pyörivä Blu

2023-05-15

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

 Langaton Bluetooth-

Langaton Bluetooth-

2023-05-15

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Älykäs projektori

Älykäs projektori

2023-05-15

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Kannettava projektor

Kannettava projektor

2023-05-15

The smart projector B5, developed by China portabl...

Ota meihin yhteyttä

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. kerros, toinen rakennus, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina
Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, me tarjoamme sinulle parhaan palvelun!
Ota yhteyttä nyt

Kuinka valita yritysprojektori ja koulutusprojektori?

2023-05-15

3.jpg

Hotus Technology HT1500 Interactive Projector on projektori, joka on räätälöity yritys- ja koulutusmaailman eliteille.

1. Jos ostat itsellesi tai lähetät ystävillesi lahjaksi.

HT1500-projektorimme voivat auttaa sinua, jos olisit yrityksen työntekijä, kun sinulla on neljännesvuosittainen yhteenvetokokous, tai jos olisit yrityksen yrittäjä, joka haluaa esitellä tiimisi arvot ja ratkaisut riskipäälliköiden edessä uusia investointeja varten, tai jos olisit opettaja koulussasi, jonka täytyy yleensä selittää vaikeita ongelmia ahkeralle oppilaille.

(1) Kirjoita ja tallenna milloin tahansa, jotta näyttö ja muokkaus on helppoa

Voit kirjoittaa ja pyyhkiä kynälläsi valkoiselle seinälle tai sähköiselle taululle. Lisäksi seinälle kirjoitettu sisältö voidaan tallentaa suoraan kuvana.

(2) Vaihda vapaasti ääni- ja videoviestinnän välillä.

Sisäänrakennetun 360 asteen digitaalisen mikrofonin poimintajärjestelmän ja ultralaajakulmaisen, 360 astetta pyörivän teräväpiirtokameran ansiosta HT1500 voi helposti tallentaa kokousprosessin tai luokkahuoneen opetussisältöä tai pitää online-neuvottelupuhelun (Zoom-kokous, Skype-kokous jne.).

2.Jos olet jakelija

    Jos olet jakelija, joka käyttää joitain elektronisia tauluja, minitietokoneita, LCD-projektoreita, Android-projektoria ja muita näyttötuotteita, tuotteemme ovat ensisijainen valintasi, jos aiot laajentaa tuotelinjojasi kehittääksesi lisää asiakkaita ja markkinaosuutta.

(1) Vältä kovaa kilpailua valtavirran markkinoilla

Verrattuna markkinoilla oleviin projektoreihin, joissa on sisäänrakennettu Android-järjestelmä, HT1500 pystyy paremmin vastaamaan käyttäjien tarpeisiin, kuten suureen tallennustilaan ja normaaliin käyttöön yritysskenaarioissa ilman verkkoa. Suunnittelijamme esiasentavat Windows 10 -järjestelmän, Intel Core 10. sukupolven i5-prosessorin, 8 Gt + 1 Tt tallennustilaa. Lisäksi se voi tarjota sinulle hyvän katselukokemuksen, koska projisointisuhde on 0,8:1 (eli 1,5 metrin etäisyydeltä voi heijastaa 85 tuuman näytön).

(2) Tuotteet, joilla on pienempi energiankulutus ja kustannustehokkaampi

LCD-projektiotekniikkaan verrattuna DLP-projektiotekniikka voi vähentää huomattavasti projektorien virrankulutusta. Samaan aikaan kehittäjämme valitsevat TI 0,47 tuuman DMD-optisen sirun, Ricoh-objektiivin, tuodun optisen koneen ja OSRAM 4LED -valonlähteen RGB-BP. Valonlähteemme käyttöikä on 25 000 tuntia, mikä auttaa sinua työskentelemään normaalisti 8 tuntia päivässä 8 vuoden jatkuvassa käytössä. Ehkä se on loistava tehoste urallesi tai erittäin hyvä kumppani 8 vuoden elämäsi aikana.

(3) Räätälöintipalvelu olisi käytettävissä

Ensimmäisenä valmistajana DLP Windows Projectorin suunnittelussa ja massiivisessa valmistuksessa, joka on tehnyt strategista yhteistyötä Microsoftin kanssa ja tehnyt yhteistyötä monien hotellien ja kuuluisien rakennusten kanssa maailmassa, kuten Inter Continental Hotels Group PLC (IHG) jne. Kaikki tuotteemme valmistetaan tiukasti ISO 9001:2015 / ISO 14001:2015 & BSCI -standardin mukaisesti, ja FCC-, CE-, ROHS-sertifikaatit ovat myös saatavilla. Tiimimme voi keskustella kaikista asiaan liittyvistä mukautetuista vaatimuksista.

Tervetuloa kysymään lisätietoja tuotteista, jos kiinnostuit, tai ota yhteyttä myyntikonsultin sähköpostiin, he tarjoavat sinulle sopivat tuotteet ja ratkaisun 30 minuutin sisällä työaikana, 3 tunnin sisällä työaikana.